Розвій модерних псевдооб'явлень або духовна розпуста

Jun 21, 2012 22:43





Останнім часом по інтернеті, особливо соціальних мережах, ширяться різні сумнівні "об'явлення" нібито від Марії, Ісуса, які взагалі не визнані Христовою Церквою (теж і в Меджугор'є в тому числі), і не раз містять різні домішки єретичності, суперечності у відповідності до офіційного вчення Католицької Церкви... Чималий наголос тут робиться на другому приході в цей світ Ісуса Христа. Все у так званому стилі "Господніх попереджень". Подібні сумнівні речі теж поширюють, як не дивно, й католики, зокрема переклади з англійської мови, наприклад, із сайту  http://www.thewarningsecondcoming.com

Читаю в одному нецерковному "повчанні" начебто від Ісусового імені: "...Ви будете стояти першими у черзі, щоб увійти до Мого Нового Раю на Землі, який триватиме 1000 років, коли ви повернетеся до Мене". Чи це: "Новий Рай уже зараз завершений в повному блиску і готовий для всіх дітей Божих на Землі". Який земний Рай у стилі єговістів, якщо вчення Христової (Католицької) Церкви є дещо іншим? Спаситель запевняв колись апостолів: "В домі Отця мого багато жител. Коли б не так, то я сказав би вам; іду бо приготувати вам місце. І коли відійду і вам місце приготовлю, то повернуся і вас до себе візьму, щоб і ви були там, де я. Куди ж я йду − ви знаєте путь" (Ів. 14, 2-4). "А вишній Єрусалим − вільний, він мати всім нам" (Гал. 4, 26).

Наступне з "послань" буцімто вже від Бога-Отця: "Я буду боротися в Армагедонській битві з Ієрархією на Небесах". Що за єресі, фантазування??

Легковірні на цей обман ведуться і поширюють подібного роду вигадки-лжепророцтва, не орієнтуючись добре у Слові Божому (Біблії), правдах християнської віри.

Справжнє об'явлення ніколи не вноситиме чогось нового до загального Об'явлення, що довершилось у Христі, а тільки може його, певною мірою, доповнювати.

Варто бути тут обережним, аби не попастися на гачок хитрого сатани, що любить, згідно зі св. Писанням, так само вдавати з себе ангела світла, будучи постійним брехуном!

Слова св. Павла, які він писав раніш до галатів, актуальні неабияк і сьогодні: "Дивуюся, що ви так швидко покинули того, хто вас покликав Христовою благодаттю, і перейшли на іншу Євангелію; не те, щоб вона була справді інша, але деякі баламутять вас, бажаючи перемінити Євангелію Христову. Та коли б чи ми самі, чи ангели з неба проповідували вам іншу, більше за те, ніж ми вам проповідували були, нехай буде анатема!" (Гал 1, 6-8).

єресі, об'явлення, Христова Церква, істина, фальш, християнство, сучасність

Previous post Next post
Up