Ще раз про важкий і богопротивний гріх гомосексуалізму

Jun 28, 2015 22:39

Гомосексуальні стосунки (ЛГБТ) є богопротивним збоченням, антиприродним явищем і  важким содомським гріхом, який кличе про помсту до неба, згідно з католицьким катехизмом. Не матимуть Божого благословення ті країни, що ухвалили так звані гомосексуальні «шлюби», котрі несуть шкоду традиційній сім’ї та державі.  Сумнозвісна доля старозавітніх Содому та Гомори всім відома… Гей-паради «гордості» приносять у суспільство тільки гнилизну та сором. Вони нищать здорову мораль і духовність. Як тоді права більшості?

Св. Писання чітко стверджує, що гомосексуалізм є гріхом (пор. Буття 19:1-13; Левіт 18:22; Римлян 1:26-27; 1 Коринтян 6:9). Текст Римлян 1:26-27  навчає, що гомосексуалізм є результатом відкинення і непослуху Бога.

Є різні думки, чому  люди стають «голубими». У наш час не раз навіть є «модно» бути бісексуалістом задля розваги… «Люди не народжуються гомосексуалістами, як, власне, не народжуються наркоманами, ігроманами і алкоголіками. Ними стають внаслідок власної розбещеності і небажання боротися зі згубними звичками. Людина пропадає, якщо дозволяє своїй пристрасті розвиватися. Чим більше давати можливостей для розвитку пристрастей, тим буде гірше. А всі сучасні принципи гуманності спрямовані на те, щоб не засуджувати людину в її залежності, бути толерантним, надавати кожному можливості для якомога ширшого вибору», − стверджує  психіатр Марк Цукерман.

Справжні християни,  зокрема католики, не можуть змиритися із сучасною гомодиктатурою, що є проти людської гідності. Будь-яка розпуста у сексуальній сфері  суперечить волі нашого творця і руйнує храм Св. Духа, яким є ми. І при чому тут штучна «гомофобія»?

Правду кажуть мудрі люди: гомосексуалізм − єдина хвороба, котра нині рекламується... На превеликий жаль.


лгбт, гомосексуалізм, мораль, розпуста, християнство, гріх, духовність

Previous post Next post
Up