Casanunda - это звучит...

Oct 04, 2007 00:15

не знаю как. Во всяком случае, по-русски как-то двусмысленно. То есть, он, конечно, Казанова, но и зануда и грешный кто-то, наверное. Но несгибаемый. Боец. Невидимого фронта. Потому что не всегда видно, если не нагибаться. Но размер, как известно, не имеет значения. В смысле, размер Касанунды. Ну ладно, довольно пошлостей, хотя К-нда, по-видимому, задуман как тренажер именно для этой цели. Под катом Касанунда, кисти, мед, краски и рецепт. Из Nanny Ogg's Cookbook.




Весь Касанунда потянул на 176 kb

Honey Mixture

1 small jar clear honey (approx. 113g)
3-4 clean rose petals, finely chopped
a vanilla pod or three drops of vanilla essence
fingernail-sized piece of gold leaf (the sort used for cake decoration, you don't have to use this but it does give it that magical twinkle)

Note: The honey mixture may also be used in a hot toddy, spooned over ice cream, sorbet or the person of your choice

Memo from J.H.C. Goatberger
To: Thos. Cropper, overseer

I find it hard to see why anyone would want honey smeared all over them, but my wife refused to make any comment, so I suppose we might as well leave this in.

Place the unopened jar of honey in a bowl of hot water for a couple of minutes to warm slightly. Remove and dry the jar. Open it and carefully stir in the remaining ingredientes. Leave for at least a couple of hours for the flavours to infuse, and always shake the jar well before use.

casanunda, nanny, art, cookbook, kidby

Previous post Next post
Up