Салат из цветной капусты с гранатом - Roasted cauliflower salad with hazelnuts and pomegranate
Nov 30, 2016 00:00
Привет! Сегодня у меня для вас замечательный очень вкусный салат! Казалось бы привычные ингредиенты - но вместе играют прекрасную партию! Рекомендую:
[English version]Hi! Today I have a wonderful and delicious salad for you! It should seem, the habitual ingredients, but together make a great party! Recommend:
1 head cauliflower 4 tbsp olive oil 2-3 tbsp of pomegranate seeds handful of roasted hazelnuts small bunch of greens 1 stalk of celery pinch of cinnamon 1 tbsp of vinegar (preferably sherry) 1 tsp of date syrup/maple syrup/honey salt and pepper
Disassemble cauliflower on inflorescences and blend together with olive oil. Put in ovenproof pan and bake at 200-220 C for half an hour. Periodically stir the cauliflower - it should brown. Cool down a bit ready cauliflower. Chop celery and greens. Combine all the ingredients for the salad in a bowl, add vinegar, spices, syrup and stir.
Капусту разобрать на соцветия и перемешать с маслом. Выложить в жаропрочную форму и отправить запекать при 200-220С на пол часа. Периодически перемешиваем капусту - она должна зарумянится. Готовую капусту немного остудить. Сельдерей и зелень измельчить. В миске смешать все ингредиенты для салата, добавить уксус, пряности, сироп и перемешать.