Возвращение

Sep 26, 2023 23:17

Полтора года я не думала о себе. Не потому, что не считала себя в праве, разумеется. Просто как-то забывала. А через полтора года ко мне вернулись Луна Си. Писать обо всем другом надо будет в главном ЖЖ, если захочется, но об этом надо тут, на то этот ЖЖ и создавался ( Read more... )

bathing in the lunatic sea (luna sea), sense of finality, старая любовь не ржавеет, из горького

Leave a comment

katja_konfetka September 27 2023, 07:49:09 UTC
Боже, яке неймовірне щастя відчуваєш, коли приходить повідомлення про новий запис в цьому журналі...

Я теж не можу слухати музику, для мене це максимально дивний стан. Я не знаю, скільки ще він триватиме - можливо, завжди. І так, це для мене теж одна із речей, які я їм не пробачу. Але ти права, цей список надто довгий.

Я дочекаюся того моменту, коли це співпадатиме з моїм внутрішнім станом, і таки перечитаю заново твій роман про цю групу. Хоч я і не фанат їхньої музики, але так, їхня історія неймовірна - і взагалі, і в твоїй книзі також.

Про зміну сприйняття від "я поганий фанат" до "вони стали добріше один до одного" цікаво. Так, з часом на деякі речі дивишся інакше. Але мені, наприклад, не вистачає тієї версії мене, яка була у 20 років, яка була непримиримою до помилок кумирів, але і любила їх сильніше. Але так, з Рюічі інша ситуація, людина захворіла - і це сумно, але прекрасно те, що ти їх підтримуєш в такий момент, і що вони теж одне одного підтримують.

Дякую за допис! Все ще вірю, що одного дня у тебе буде час і настрій для написання відгуку на новий альбом Maneskin)) А взагалі так, я радію будь-яким дописам від тебе.

Reply

nel6 September 27 2023, 09:44:37 UTC

А знаеш, яке щастя буле знайти пароль?))) Буду писати частіше. Яка різниця, що усі забанені, і що в одну ріку не увійти декілька разів? Ніколи не переймалася логікою, не треба и починати.

Ти знаеш, все ж справа не тільки в Луна Сі, але і в моїх антидепресантах. Так що я думаю, що ти теж повернешся до музики. Депресія відіймає в людини все, що в неї є, але все можно и повернути. Це тяжка праця, але це можливо, перевірено мною.

О, ну і добре, я зараз сама його переглядаю, знов відчищаю від сотні зайвих ком)) так що дай знати, коли захочеш читати, пришлю тобі нову версію.

Розумію. Не можу сказати, що мені тієї версії мене не вистачає, бо я тоді сама себе доводила до відчаю на рівному місті, я була просто нестерпною. Але так, розумію смуток за тими емоціями. І скажемо прямо, я дуже мало для кого роблю такий виняток. Подивилася тут на сьогоднішнього Хайда, ні, далеко не для кожного я роблю такий виняток)) Але тут ситуація інакша. Треба таки сісти и прослухати останній альбом БТ. Я вже слухала, нічого не зрозуміла. Треба взятися по справжньому. А Луна Сі я не просто підтримаю, я в них вірю. Це рідкість.

Останній альбом Манескін так крут, що я в грудні їду на їх концерт в Дубліні)) Мені дуже, дуже сумно, що ти не можеш поїхати зі мною, але вірю, що через рік-два все змінится. Навіть думала, что це нечесно, що я поїду, а ти ні. Але потім сама ж з себе посміялася - тобі не буде легше від того, що я не поїду. Тому залізла на сайт та купила білет. Так що допис обов'язково буде, найпізніше після концерту!

Reply

katja_konfetka October 2 2023, 07:11:42 UTC
Вибач, що відповідаю з затримкою, трохи не було ресурсу писати. Я буду дуже рада, якщо ти писатимеш частіше, твій голос завжди був і є для мене важливим.

Дякую, що ділишся своїм досвідом і не даєш мені опускати руки. Так, мені вже зараз трохи легше. Можливо, з часом і музика повернеться, без неї важко жити. Музика допомогла мені вижити, коли не стало мого тата. Клята війна відібрала навіть це...

Нова версія - це третя редакція роману, виходить? Бо другу ти викладала в загальний доступ, я пам'ятаю. Надішли мені нову версію, якщо тобі не важко, буду дуже вдячна))

Дожилися, в Бак-Тік вийшов новий альбом, а я про це навіть не чула... Це було в квітні, як я зрозуміла, нас якраз обстрілювали. Нас і зараз обстрілюють, щоправда. Альбом знайшла, трішки послухала... він мені точно краще заходить, ніж Абракадабра. Але з їхньої творчості останніх років я найбільше люблю Атом № 9. Він особливий для мене, він вийшов в той рік, коли тата не стало, і дуже сильно відгукнувся в мені. Він сам по собі дуже сильний, той альбом. Все, що вийшло пізніше, треба слухати багато разів, щоб зрозуміти, подобається мені чи ні. Атом зносить зразу.

Щодо Хайда - я прекрасно розумію, чому для нього ти не робиш винятку. Я б теж його не зробила. Феєричний талант у людини до того, щоб проср@ти свій талант. А Луна Сі... молодці, що вони разом, дякую, що живі. Круто, що ти в них віриш. Мабуть, зараз їм підтримка фанатів, особливо давніх фанатів, важлива, як ніколи.

Я дуже-дуже радію, що ти поїдеш на концерт! Це дуже крута новина! Навіть не думай про те, що це нечесно чи щось таке, тобі теж треба відволіктися, а я буду дуже рада, якщо в тебе вийде поїхати і повеселитися. Тримаю кулачки, щоб усе було добре! (Тільки обережно, бо дехто має звичку стрибати в зал людям на голову).

Reply

music_nel6 October 2 2023, 18:20:03 UTC
Ніколи не треба з цього приводу вибачатися, ти ж це знаеш! Буду писати побільше зараз, можливо. Викинула звідси усіх, кисню побільше))

Все повернеться, але потрібен час. Не сумуй, якщо це не буде швидко, ти багато років у депресії, зараз потрібен час, щоб повернутися у норму.

В мене те ж саме с Бак-Тік. Атом - це великий альбом, Зеро був гарним, але не на тому ж рівні, Абракадабра зовсім нияк. Оцей новий краще, але мені треба ресурси інвестувати, щоб його зрозуміти, не так, як із Атомом. А ресурсів зараз немає на це. Все, що було, пішло на останній альбом Луна Сі)) А там зусиль не було потрібно багато, треба було просто зрозуміти, що це поп, а не рок, і одразу все зайшло як потрібно. З Бак-Тік як завжди все важче. Раніше чи піздніше дійду до нього, почекають.

Я не знаю, як працює підтримка фанатів, якщо чесно. Ну як, купувати альбоми та мерч - це я розумію. На концерті виджигати - розумію, але це не зараз, до Японії поки ніяк. (Дивилася тут їхній останній, і там до початку концерту трасляція із залу йшла, і цілу хвилину тримали кадр на трьох гарних україньскіх дівчинах, по обличчям зрозуміло, та ще в одної на майці наш прапор був с полем и сонцем. Так приємно було. Не с того приводу, що "Луна Сі будуть знати, что і ми їх слухаємо", вони і так знають, що слухаємо. А тому, что оці трі дівчини не тільки живі, а живі настільки, що мають інтерес до музики, що тут у залі, що їх нормально сприймають, що показують на єкрані. Це чудово). А що ще зробити можна, я не знаю, бо у "лучи добра" не вірю. Навіть електронної пошти в них нема, там така стіна безпеки, що велика китайська ні в яке порівняння не іде. Але хто зна, може, Сугізо про космічні зв'язки постійно каже не тільки тому, що психичний хіппі)) А ось що мені дуже подобається, так це те, що фанати японськи до них із добротою та пошаною. В ютубі зараз можно переводити із різних мов, почитала їх коментарі, всі говорять про голос, тобто не мовчать, але всі на позитиві, "о, а з новим вокалом навіть цікаво, все таке нізьке, прикольно, зараз він ще швидко співати навчиться знов, і буде круто". Не наші люди, от взагалі)))

Та я не настільки психічна, щоб на концерт Манескін у слєм на танцполі лізти)) На арені буду, подалі від пекла. Бо пекло буде. Я бачила їх виступ на Гластонбері, вони небезпечні, та небезпечно то, як люди на них реагують. Тобто, нормальна така рок-банда, як потрібно! І бачити їх треба зараз, поки вони молоді. Хто знає, що там буде далі. Так що з мене репортаж))

Reply


Leave a comment

Up