відпустка

Aug 20, 2007 20:25

Ну от закінчилась. На жаль чи на щастя.

Отже по-порядку:
головна подія за відпустку це фестиваль Sziget, що проходив в Угорщині. Їхали туди автостопом разом із

crimblecromble  по дорозі заглянули в Мукачівський замок та в Ужгород. Кордон перетинали в Чопі де зустрілись з
chepe  та
myp3ujika  , в 4 ранку сіли на електричку і за пів години були в Угорщині минаючи прикордонні війська та 2 митні служби. Потім знову автостопом до Будапешта, і під вечір були на завітному острові.
Фестиваль почався наступного дня, тож вечором ми вирішили піти подивитись на місто. Гарно. Перші звуки які були нами вивержені, під час підйому на ескалаторі: - Ааа!!! Як описати побачене, не знаю, це треба побувати, відчути запахи, що переплітаються в повітрі, побачити місто, палаюче тисячею вогнів, Дунай... скажені велосипедисти...
Загалом видовища схожого на Sziget я ще не бачив. Було коло 40 різних сцен, і сотні, тисячі народу валять від однієї до іншої. Музика звідусіль. Найбільше вразили виступи Tool, Emili Simon та французький театр Transe Express.
Описати все що там відбувалось тиждень не можливо. З острова просто не хотілось йти, хіба що маленькі вилазки в супермаркет за вином та їжею. До речі вино там дешеве та смачне.
Потім була довга дорога до дому, через Балатон. Де ми і заночували. Після тижня насиченого подіями, маленьке курортне містечко, на березі величезного озера.
Потім дорога до дому, улюблені прикордонні війська, та митниця... а потім Львів.
Фотографії можна буде переглянути тут: http://unknown.io.com.ua/album53486
на жаль ще не все виклав, так що  найцікавіше попереду.
Previous post Next post
Up