Вело-Одесса

Jul 08, 2008 00:13

28.06
18:07




4i4a:

Ми прибули на ЗД вокзал “Київ Центральний”. Стандартна процедура розбору вєлов, під погляди зацікавленого народу. Демонстрація квитків провідниці, горде прямування вглиб вагону з зачехльонними залізними конями. Дві пляшки пива, поглинання заготовленної їжі і ми готові до 6-годинного сну.(Потяг прибуває у Одесу о 5:30 ранку) На добраніч “попутчікі”, відпочивайте нозі, Вам ще вкручувати прийдеться.




Ранок - 4 година - світло в вагоні, дух колективу тягне до туалету. Спати зовсім вже не хочеться. Ми в очікуванні прибуття до Одеси.
Перон...

Міша:

“Таки мы в Одессе”... - скажет Миша час спустя. Тетя проводница грозилась увезти нас в отстойник, но мы с Жекой не сдавались и медленнее всех пассажиров выносили велики из вагона... успели, вынести успели. Практически сразу после того, как мы вынесли последнее колесо, буквально через каких-то полчаса, поезд таки уехал в отстойник.

Чича! Где карта, Чича??!!  


“Вон там” - говорит Чича и приобретает карту в переходе возле вокзала в 6 утра.
Не мудрствуя лукаво, едем к выезду из города по Фонтанской дороге, одесситы - молодцы, сверху стоят лавочки, внизу набережная и море, освещаемое низким рассветным солнцем.




Сникерс - друг велосипедиста, и чай - друг сникерса, посидели с нами на лавочке и повтыкали на море.




Пока, Одесса, до завтра! Выезжаем из тебя.

Чича:


Міша забув написати, що одеський MacDonnalds не так сильно порадував нас, як чернігівський, але мабуть і я про це промовчу :)
Фонтанська дорога, Дача Ковалевського, Чорноморка, (дешеві скутери з Японії - Ямаха ретрік 3400, 4200 грн), Іллічевськ, Санжийка (і ось тут ми знайшли пречудовий пляжик на березі:

з однієї сторони Чорне море,





з іншої - скелі.

Ідеальне місце для ночовки, але зарано), Грибовка, легкий трансфер через річку Барабой, прибуття в Кароліно-Бугаз. Прямуємо по косі “без назви” до Дністровсько- Цареградського гирла. З одного боку Дністровський лиман, з іншого - ЧОРНЕ МОРЕ.
На 57-му кілометрі зустрічається на нашій дорозі одноіманна кафешка (тріп приблизно вже складає 65 км). Добре вкомплектована гарно засмагла офіціантка Олєчка погодувала нас за наші гроші :) В цей час наші закипівші снікерси охолоджувались біля морозива “Мішка”(див. Фото)


  

МЕНЮ:
Чіча: солянка, салат “Грєчєскій”, морозиво “Мішка”, вино 100 гр.
Міша: салат “Грєчєскій”, морозиво “Мішка”, вино 400 гр.
10 хвилин відпочинку після обіду і ми вирушаємо далі.


 У Міши вимикається стоп-кран після випитого вина і він при температурі +34 ℃ вкручує педальки.

Мене врятовує пробите заднє колесо.


В процесі зміни камери Міша засинає і майже не падає в рівчак біля прикордонного мосту.

Вирушаємо далі...

Міша:

Шо там? Где? а.. Чича камєрку мінял. Очень кстати. Моя поспать :) и даже чуть не свалиться вниз, пока засыпать.


Ок, Харэ втыкать. Пора. Едем. Дорога, дорога, дорога. Ничего примечательного кроме засаженного декоративными деревьями полустанка и того, что бедненький Чича едва поспевал за неугомонным Мишей.


Шабо - окраина. Здесь был футбол, местная команда, хорошо спонсируемая побеждала (в шлеме) 4:0 другую, не так хорошо спонсируемую.


Центр шабского села, приветливые тети-продавщицы в магазине. Совет: езжайте мальчики туда и там найдете место для ночлега. Прихотливые мы искали там место для ночлега целых 8 км. Нашли. Боялись открыть рот, чтобы не наесться ненароком комаров :)

Искупались пока солнце не зашло, лиман, пришлось метров 100 топать пока по пояс воды набралось. Вино, разговоры с мамами, снова вино, Похвастались друг другу спальниками и спать.

Чича:

Ранок, сушимо палатку, спальники, чистка цепки (Да здравствуєт ВД40) Вирушаємо. 10 хвилин і ми в Бєлгород-Дністровському.




ЗД вокзал, купуємо квитки на Одесу, ще 10 хвилин і ми на фортеці “Аккерман(ська)” фотки, фотки, фотки, фотки.


 









Ми ідемо знайомитись з дєвачкой у електричці (сорі таймлайн трошки порушений)




1 літр вина до електрички на Одесу (в електричці його допивали) і тут жеж нас назвали “лінивими вєлосіпєдістамі :)”

 


Міша:


Познайомились з дівчиною Катею в електричці.
Катя “Місс Студентська Республіка”
“Аркадія” 1 місце. Тропікано 21:00
Классно, что мы попали в школу.
Він на воєнкє вчився, в мене плоскостопіє.

Чича:


П’янючі вивалились з електрички
Знайшли камери схову і нарешті я позбавився багажнику з палаткою, спальником, і двома карєматами.
Свобода!!!

Вирушили на Алею здоров’я
По дорозі заїхали в Дендропарк.









Папа, а де море?
Ось жеж воно, поруч - перевдяглись ми з вєлотрусов в пацанскіє плавкі і в море
ууух харашо.

Алея здоров’я - у Міши трабла з задньою перекидкою. На обмежених швидкостях прямуємо по набережній на Дерибасівську через “переїхавший” Апельсин, через Дюка, через пам’ятник Єкатерині.
Привіт Гамбрінус. 2 літри пива “Гамбрінус” під скрипку і піаніно - чисто Одеса стайл. Замість столику 2 бочки - ми заморені, задоволені і щасливі.
Не знаю, як після “випитого” нами пива наші велосипеди дозволяють сідати на них.....
(ремарка: як у воду гледів)

Логічне завершення вечіра...

Я смачнюще нагорнувся на “Алеї здоров”я”
Вчиться на нашому прикладі.
Ніколи не пийте за кермом!!!

Хоча я точно і не знаю, що саме стало причиною падіння, чи то випите пиво, чи то ямище посеред темної дороги, але висновок точно можна зробити тільки  один...

Припхались на вокзал. Я 4 квартали ніс вєл на плечі, бо заднє колесо перетворилось в ідеальну 8 і ніяк не хотіло крутитись. Намазюкали мене пєрєкісью, мазькою, забинтували і .... почали чекати потягу. Півтори години ми намагались перебороти Морфея... Дочекались, залізли в потяг “Одеса-Москва”. Чай по 4 гривні, наші вєли для тьоті-провідниці були негабаритним багажем. Ми дружньо з Мішею дочекались видачі білизни і заігнорили тьотю.

Покєдо Одеса, привіт Київ.

З.Ы.   Спасибо за внимание! В полную версию фотоотчета можно повтыкать здесь: http://picasaweb.google.com/mikhail.chub/200806_veloOdessa

вело

Previous post Next post
Up