Аксенов передал Самообороне вещи детской больницы

Jan 19, 2015 21:00

Влада анексованого Криму перерозподілила гуманітарну допомогу, отриману з Голландії в 2008 році: ковдри та деякі види медичного обладнання, які раніше перебували в розпорядженні КРУ «Дитяча клінічна лікарня», будуть передані в розпорядження так званого кримського народного ополчення. Про це повідомила в понеділок, 19 січня, прес-служба кримського уряду.

Таке рішення було ухвалено на виконання доручення самопроголошеного прем'єр-міністра Криму Сергія Аксьонова та за результатами роботи комісії з питань отримання та розподілу гуманітарної допомоги, яка відбулася 19 січня 2015 року, - інформує кореспондент Крим.Реалії.

Як йдеться в протоколі засідання №38, вирішено «перерозподілити гуманітарну допомогу, отриману з Голландії в 2008 році у вигляді ковдр, стерилізаторів, крісел-каталок, еластичних бинтів і т. д., на користь Державної казенної установи Республіки Крим «Кримський Республіканський штаб народного ополчення - народної дружини Республіки Крим».

На офіційному сайті кримського уряду опубліковано список медичного обладнання з чотирнадцяти найменувань, яке раніше зберігалося в КРУ «Дитяча клінічна лікарня», і яке буде передано «самооборонівцям».

У тому числі - столи перев'язувальні, автоклави польові з пальником (п'ять штук), стерилізатори (п'ять штук), перев'язувальний матеріал, судочки пластикові (290 шт.), крісло-каталка.

Крым

Previous post Next post
Up