Viikonlopun herkutteluhetki.

Feb 10, 2007 20:09

ANNA BANANA -KAKKU

3 munaa
3 dl valkaisematonta rakeista sokeria (demerara)
3 dl vehnajauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 tl kanelia
1 tl muskottia
1 tl vaniliinisokeria
200 g sulatettua voita
4 muusattua banaania

Paallys:
200-250 g mascarpone-juustoa
yhden sitruunan kuori ja mehu
1/2 dl demerara sokeria

1. Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi.
2. Sekoita kuivat aineet keskenaan ja lisaa vahitellen muna-sokerivaahtoon.
3. Lisaa sulatettu voi ja muusattu banaani koko ajan varovasti sekoittaen (liian monen poksahtanueen ilmakuplan tulos on latsahtanyt kakku).
4. Paista uunissa n. 20 min 200 asteessa.
5. Sekoita yhteen raastettu sitruunan kuori, mehu, sokeri ja mascarpone-juusto. Levita jaahtyneelle kakkupohjalle. Nam nam!
Previous post Next post
Up