Original Receipt in 'The Country Housewife and Lady's Director' by Prof. R Bradley, 1728 (Bradley 1728).
A Gammon of a Badger roasted.
From Mr. R. T. of Leicestershire.
The Badger is one of the cleanest Creatures, in its Food, of any in the World, and one may suppose that the Flesh of this Creature is not unwholesome. It eats like the finest Pork, and is much sweeter than Pork. Then, just when a Badger is killed, cut off the Gammons, and strip them; then lay them in a Brine of Salt and Water, that will bear an Egg, for a Week or ten Days; then boil it for four or five Hours, and then roast it, strewing it with Flour and rasped Bread sifted. Then put it upon a Spit, as you did before with the Westphalia Ham. Serve it hot with a Garnish of Bacon fry'd in Cutlets, and some Lemon in slices.
Перевожу при помощи всего, кроме собственного мозга.
Оригинал рецепта из книги "Сельская домохозяйка" профессора Р. Брэдли, 1728 год (Bradley 1728), Англия.
Запеченный окорок барсука.
Барсук - одно из самых пригодных для еды существ в мире, и можно предположить, что мясо этого существа не является вредным для здоровья. Он съедобен, как самая вкусная свинина, и намного слаще, чем свинина. Затем, сразу после того, как барсук убит, срежьте окорока и очистите их; затем положите их в рассол из соли и воды, в котором должно остаться яйцо, на неделю или десять дней; затем варите в течение четырех или пяти часов, а затем поджарьте, посыпав мукой и просеянным хлебом. Затем нанизайте его на вертел, как вы делали раньше с вестфальской ветчиной. Подавайте горячим, украсив котлетами из бекона и ломтиками лимона.