Проект «Balloon People» французького фешн-фотографа і художника Алана Родьє

Jun 11, 2015 14:59

Поки ми готуємось їхати в Францію Франція їде до нас! Вже цієї п'ятниці 12 червня о 17 годині ми Вам покажемо цікавий проект французького фешн-фотографа, а тепер і художника Алана Родьє «Balloon People».



На виставці автор представить 11 нових робіт із серії «Balloon People». Родьє, який на початку дев’яностих починав як успішний фешн-фотограф, вибудовує бездоганні образи людей із повітряних кульок, спираючись у своїх пошуках на історію мистецтва («Лежача оголена з кульок»), на образи популярної культури («Арні» - Арнольд Шварценеггер) та застосовуючи власні портретні фотографії («Анастасія, що перетворюється на людину з кульок»).

Ідея створення фігур з повітряних кульок, за словами художника, спала на думку абсолютно випадково, однак, через деякий час повністю захопила його уяву та спонукала до все нових і нових експериментів, які згодом оформилися в серію робіт.

На Вас чекає 20 днів емоцій, посмішок та багато "кульок"!!!

До зустрічі 12 червня о 17 год. "Арт галерея мадам Пальмгрен" м. Львів, вул. Федорова І. 8 (біля Домініканського собору). Щодня з 10 до 21 год.

афіша, виставки

Previous post Next post
Up