30.01 "ТРОЄ ЗІЛЛЯ" у Хмільному Домі Роберта Домсa

Jan 26, 2015 11:48



Якщо ви вже давно не бували на справді позитивній вечірці, яка б заряджала вас найкращими емоціями, тоді запрошуємо Вас до нас на концерт! І ви почуєте бандуру, а це один із тих правдиво українських, і надзвичайно магічних інструментів. Сучасні турецькі, єгипетські та латиноамериканські ритми, під які просто нереально всидіти на місці та п'янке джазове звучання клавішних. Увесь цей колорит об'єднує у собі "Троє Зілля".

На сцені гратимуть:
Анастасія Войтюк (бандура, вокал),
Ірина Лобанок (клавіші, бек-вокал),
Станіслав Кириллов(джембе, дарбука, бонго)

Гурт "Троє зілля" бере свій початок від створення першої пісні у січні 2014 року. Свої виступи ми розпочали на сцені сучасної бандури на фестивалі "Країна Мрій 2014" після чого активно виступали в Польщі та нещодавно повернулися із українського турне, з яким об'їхали майже всю Україну.

Для вас звучатимуть улюблені та відомі українські народні пісні, в авторській обробці Анастасії Войтюк, а також хіти, що є популярними в усій Галичині та Лемківщині!

Увага! Ви також можете стати учасником нашого концерту, тому що усі наші виступи є інтерактивними, і кожен, хто є у залі бере активну участь! Приносіть свої шейкери, маракаси, дарбуки, укулеле та інші інструменти.

Будемо дуже раді усіх бачити в Хмільному Домі Роберта Домса, 30 січня, в 20:00!

Вхід вільний!

м. Львів, вул. Клепарівська, 18
тел.:+38 (032) 242-25-94;  (067) 370-67-73
robert.doms@gmail.comhttps://vk.com/troyezillia

афіша, концерти

Previous post Next post
Up