Александер Ґранах. Ось іде людина - УКУ в 17.30

Oct 31, 2013 13:31

Originally posted by lada28 at Александер Ґранах. Ось іде людина - УКУ в 17.30
Я слідкувала за процесом створення цього фільму від самого початку, відколи режисер приїхала до Львова і вибирала стіни, на фоні яких можна знімати і місця, які варто відвідати, а потім дивилася на зйомки, це було неймовірно цікаво і незвично. Лише у Львові було повно смішних і непередбачуваних історій - як вахтерка в театрі принесла курчат, як нас виганяли з вокзалу, як ми чекали на обід і ледве не спізнилися знімати потяг, що приїжджає.

Галицькі села, львівський театр Ґімпля, співи їдишем, київська в'язниця, Берлін і Відень, Лос-Анджелес і Нью- Йорк - це все історія вихідця з села Вербівці, пекаря, донжуана, талановитого єврейського актора, що знімався разом з Гретою Гарбо та грав ролі нацистів у Голлівуді, який погодився переламати собі ноги, щоб бути красивим на сцені, який втік від Гітлера і Сталіна і став зіркою Голлівуду.

Сьогодні в Українському Католицькому Університеті (Свєнціцького 17) о 17.30 буде показ, на який приїде Ангеліка Віттліх - режисер і Галина Петросаняк - перекладач автобіографії (справжній маст-рід) Александра Гранаха.

Запрошую усіх львів'ян, приходьте! Перші півгодини буде представлення, так що можна приходити і о 18.00). Фільм різними мовами (німецькою, англійською, українською, їдишем)  і з українськими субтитрами






афіша, кіно, фільм, історія

Previous post Next post
Up