Утилізація гумових курей

Feb 19, 2009 16:08

Домашню ж курку неможливо зварити, хоч ти її катуй 2 години, хоч 4, хоч 6 - вона не жується все одно! Перекрутила я її з грибами та цибулею і пиріжків наліпила.
Я взагалі, не спец по тісту, а тим більше по дріжджовому; це тісто мене налякало зовсім: таке твердюще, я думала: Все гаплик, останній кг борошна перевела! А ні! дуже смачненькі вийшли пиріжечки.




Робила суміщаючи рецепт із пакетика дріжжів ЕКО та рецепт звідси http://www.good-cook.ru/tort/tort_017.shtml

А ще зробила парочку з яблуками, парочку із грушами з варення, парочку із цукерками Рошен Grand Toffi :о)))))))

покушать, Кулинария

Previous post Next post
Up