Begravenis

May 01, 2018 14:39


Ik ben vanmorgen naar de begravenis van Danielle Amoureus geweest.

Danielle en ik kennen elkaar al een aantal jaar , ze heeft op de afdeling van Petra komen gewerkt als voorvrouw/ admin medewerker en wij hadden altijd fijn contact

we praten over de vakanties en soms over moeilijk zaken.  als ik cake of taart had gemaakt wou ze altijd wel een stukje proeven.

af en toe  had ze een zak moet drop of krijtjes over en dan vroeg ze aan mij van wil je een zak ?  en dan ging ze die vullen in een punt zak  en je zou denken nou dat is het maar nee

ze kwam later met een grote punt zak aan zetten  geniet er van lekker van, of loepmia's had ze gekregen van een collega en ik kreeg de helft en ze gaf de andere heelft aan iemand anders

ze stond altijd voor iedreen klaar.  Ik ga haar gespreken  erg missen.

de uitvaart was echt zo als zij was.  we kwamen binnen  toen werd er gezegt dat er maar plek was voor 30 mensen en de rest moest gaan staan.  ik vind dat geen probleem.
het was een gesloten kist. met bloemstukken er op.

de broer van danielle heeft gesproken over hoe ze was.  danielle had verwacht dat er niet meer dan 25 & 30 mensen aan wezig zouden zijn , er waren er meer dan 50.

Ruud lippe heeft een toespraak gegeven hoe hij haar heeft gekent en hoe de collega's haar zien. als wij danielle hebben gezien dan is onze dag weer goed.

de zus van danielle heeft een toespraak gehouden over hoe hun band was en hoe ze met elkaar om gingen.

daarna werd er muziek gedraait die zijn mooi vond. naar af loop heb ik de brief die geschreven heb bij de kist gelegd en ben naar de zaal gelopen om thee te halen. ik heb de famlie gecondoleerd met het verlies.

danielle, begravenis

Previous post
Up