Leave a comment

Comments 3

ivanribizhir August 19 2015, 18:42:09 UTC
оч. актуально! надумал тоже виноградом заняться, раз уж климат такой у нас настал..)
лет 10 назад был на такой выставке, понравилось. вспоминал теперь что,где.. а тут прям на блюдечке!
дзенькуе!!

Reply

nicolaev August 20 2015, 09:35:08 UTC
Рады, што спадабалася і спатрэбілася : )) Чамусьці выстава праводзіццца ў жніўні, а не праз месяц, таму, пэўна, пазнейшымі гатункамі вінаграду тамака нельга будзе пачаставацца, толькі жнівеньскімі. А на віно тут ягада вызрэвае прынамсі да 18-19 Brix (% цукру ў соку), а ў некаторых бывае і да 21-22! Пры гэтым усё-ж трэба дадаваць да сусла глюкозы, фруктозы ці сахарозы грам 40-50 на літар, гэта нармальна, у прынцыпе -- пры тым нармальны ўзровень кіслотнасці, і ня трэба разводзіць сок вадою амаль утрая, як "ізабэлу".

Reply

nicolaev September 17 2015, 14:24:36 UTC
Пішу, мо' Вам будзе цікавая такая рэч -- смаката, не пашкадуеце, як сходзіце ( ... )

Reply


Leave a comment

Up