Піца вегетаріанська з синенькими

Mar 17, 2015 14:29

Хочеться побалувати себе чимось смачненьким і не дуже корисним? Інколи можна. Приготуйте піцу вегетаріанську із синенькими. Ця страва сподобається і вам і вашим діткам.
Готуємо тісто. У підходящий посуд виливаємо кефір, додаємо туди сіль і не гашену соду. Ретельно переколотимо все це і додамо борошно. Його треба рівно стільки, щоб тісто було гарно замішане, але не дуже круте. Тісто готове. Черга за начинкою. Миємо і чистимо від шкірки синенькі, ріжемо їх не дуже великими шматочками і обсмажуємо на пательні. Навіщо? Щоб вони не висохли в духовці під час перебування там піци.

Інгредієнти:

Кефір - 1 стакан;
Борошно - 2 стакана;
Помідори;
Цибуля;
Синенькі;
Солодкий перець;
Маслини;
Сода, цукор, сіль;
Твердий сир.

Далі беремо цибулю і перець. Чистимо їх і ріжемо півкільцями. Помідори перетворюємо за допомогою блендера на соус.
Тісто розкатуємо по формі деко, змазуючи руки і поверхню олією, щоб воно не прилипало. А далі найцікавіше. Тісто вкриваємо шаром томатного соусу, потім викладаємо цибулю, перець, підсмажені синенькі і оливки. Піца відправляється у духовку, розігріту до 180 градусів. Перебуватиме вона там приблизно 30 хвилин. За цей час овочі і тісто приготуються і потім ми потрусимо піцу тертим сиром. Ще 10 хвилин очікування. І під бурхливі овації рідних піцу дістаємо з духовки. Смакота, пальчики оближеш! Всі за стіл, час куштувати!

Оригинал http://beregina.com/cookery/video/24-pca-vegetaranska-z-sinenkimi.html

image Click to view

Previous post Next post
Up