середа. філософські роздуми на тему англійської мови

Jan 31, 2013 16:42


Привіт, моя уютна ЖЖшечка з хуйовим дизайном. Я відкрила тебе і зрозуміла, що ніхуя в тебе не пишу, і видно правильно роблю. 
Але інколи у мене з'являються потуги пісатєльського характеру, внаслідок чого я починаю флудити друзям мізки. То най краще я нафлужу тут. Тут легше і приємніше.
Одразу до головного. Можна сказати я здала сесійо. І можливо останнє сесійо в моєму житті. Бакалавра з фінансів підприємства я вже добила, бакалавра з комерційного права я також добила. Я добила сесію на магістратурі. Мені залишився диплом і практика. І ВСЬО. І далі я собі переходжу в наступну фазу свого життя, де мені знову, на жаль, вчитися і вчитися.
Наприклад, сьогодні я дую у Львів. І думаєте навіщо? А для того, товарищі, щоби здати тест TOEFL, до якого я навіть не готувалася ані хвилини. Challenge, так сказать, accepted. Чому ти їдеш його здавать у Львів? - спитають нормальні люди, які таки читають і усвідомлюють цей запис. А тому що я ЛУЗЄР. При моїй реєстрації полетів головний сервер TOEFL, і тому система перенесла мене на місяць вперед, коли мені їхній тойфл не нужен ані з ломом ні з чиєюсь матір'ю.
І тому я невиспана, після ночі вчення охорони праці та полуношного псіхоза (фотка прілагаєццо) пру у горад Львовчик здавати тест. У мене два дипломи, хронічна втома, постійна робота, нікотинова залежність, знання іноземних мов та періодичний недотрах. Але найприкольніше у цьому всьому те, що ВСЄМ НА ЕТО ПОХУЙ.

І я би радше воліла думати про моря і алкоголь.

Львовчік, всі мої освіти, я горд сабой

Previous post Next post
Up