Crazy week

Jun 18, 2012 18:17




Мій крейзі вік почавсі в суботу (ясно, що в минулу), коли я встала о п'ятій з гаком, щоби вчасно сісти на потяг Київ - Кривий Ріг і устрєміццо назустріч індастріалу та іншим приємностям. Після восьми годин у потязі, змучені та дещо проспані на полицях без постілі, ми пішли читати стіхі криворізьким поціновувачам поезій, де Шинкаренко видав по повній і прочитав пікантну повість, чого від нього ніхто не очікував. Відійшовши від шоку, ми пішли бухать шампусік і відлякувати якогось маніяка, який переслідував нас, ховаючись за деревами. Стахівська сказала, що він просто сором'язливий. А по-моєму, він був просто стрьомний.
Потім прямо на залізорудних відвалах ми записували антологію "Римовані міста" і дивилися на закинуті поруділі шахти. Нас намагалася зігнати охорона, але працівники місцевого телеканалу нас відстояли. Після цих подій ми спустилися до низу і зустріли кота Лаврентія Павловича. Крюгер з ним сфоткався, і я виявила, що то Лаврентія Павлівна.
Потім я спала і ходила на роботу, а потім я поїхала до Львова у відрядження. У Львові було багато народу через Євро, ми пили пиво і кушали чіпси, дивлячись футбол, а потім я їхала з Французом у купе, і він напророкував українській збірній програш. 
Після Львова я махнула у Івано-Франківськ. Там мене зустріли Женя з Галею, після чого вони показали мені книгарню "Є" та придбали обручки. Виглядали щасливими та в обручках, після чого ми потрапили під дощ, добираючись до гарного ресторанчика зі смачною хавкою. Потім я читала вірші. А потім українська збірна проїбала матч.
Я приїхала з Франика і пішла рубатися до свого друга-соціопата в плей стейшн. Воімя чого вибиралася з трущоб лівобережної о третій ночі. 
Вчора ми пішли з Кроліком обнімати Гостинний двір, зустріли шведів і напоїли їх вином. Шведи поклали на вино пиво і здохли. Перед тим вони родичалися і зізнавалися в любві Україні. Ще до того вони віталися словами "прівєт, я із мафії, я із донєцка".
Сьогодні я працювала. Дочитала Солженіцина, дочитала Карп'юка, читаю Отсос Хоума. 

кнігі, жизнєнне, літР"а"

Previous post Next post
Up