Хильбе

Oct 19, 2011 12:46



חילבה
את גרעיני החילבה צריך לטחון במטחנה כמו של קפה או טרי בחנות. שמים 2-3 כפות אבקת חילבה בקערת מים קרים למשך כחצי יום.
אבקת
החילבה הופכת לגוש בתוך הקערה. שופכים את המים שבקערה ומקציפים את הגוש
בתוך הקערה עם מקצפת כמו שעושים בשביל לקבל קצפת מתוקה. תוך כדי הקצפה
מוסיפים כוס מים קרים עד שהחילבה הופכת למקצפת. מוסיפים כפית מלח ומיץ
מלימון שלם. הכמות יוצאת די גדולה ואפשר להקפיא בשקית נילון בפריזר ולהשאיר
בקערה רק את הכמות הרצויה.

אז מתבלים את החילבה. אני מוסיפה לקערה 1 עגבניה מרוסקת והרבה קוסברה קצוצה, כפית זחוג, מעט חוויג', פלפל שחור ומלח.
אם יצא טוב תכין גם לחוח. בחיים לא הכנתי, אבל אומרים שזה לא מסובך

рецепты

Previous post Next post
Up