Мания величия

Nov 28, 2016 11:11

Сколько лет я с этими сволочами воюю, вроде бы и знаю их психологию и взгляды... И всё равно не перестаю удивляться - они зачастую искренне верят в своё место под солнцем. Ку-ку, есть кто дома - где Фидель и где Бандера!?
Ігор Мосійчук


"Помер лідер Кубинської революції і багаторічний керівник Кубинської революції Фідель Кастро. До нього можна відноситись по різному але однозначно він був великим лідером планетарного масштабу. Фідель правив Кубою більше 50 років, пережив 638 замахів і 6 президентів США. Він був палким оратором. Його найдовша промова тривала 7 годин 10 хвилин.
Здійснити революцію і прийти до влади на Кубі Фіделю Кастро допомогли не хто інші як... українські націоналісти.

Відоме висловлювання Фіделя Кастро: «Якби не вони (бандерівці) ми б ніколи не просунулись далі передмість Сантьяго» План взяття міста Санта Клара був расписаний до деталей в штабі ОУН (б) і блискуче виконаний Че Геварою.

Че Гевара за погодженням з Фіделем Кастро виношував плани переїзду в Гавану керівництва ОУН і особисто Степана Бандери. Цьому надзвичайно противився брат Фіделя Рауль який був жорстко орієнтований на тісну співпрацю з Совєцьким Союзом. Це він доповів в Москву про плани брата і Че Гевари.

Проаналізувавши отриманні данні, Хрущов наказує пришвидшити операцію по ликвідації Бандери. «Якщо ми не позбавимось від нього сьогодні завтра вся Гавана стане синьо-жовтою» говорив він в приватній розмові з очільником КДБ Олександром Шелепіним.

Ряд джерел стверджує, що сварка Гевари з Кастро викликана саме роллю Рауля у вбивстві Бандери.

Навіть після повної переорієнтації на Совєцький Союз Фідель завжди окремо виділяв українців. Після аварії на Чорнобильській АЕС тисячі українських дітей на запрошення Фіделя оздоровлювалися на Кубі.

Як би там не було Куба втратила свого батька і оплакує його...".


ОНО... без комментариев!
Previous post Next post
Up