Простий і смачний яблучний пиріг

Sep 13, 2023 18:55

Інгредієнти:
чотири яблука
склянка муки
150 грам цукру
п’ять яєць
15 грам ванільного цукру (за бажанням)
60 грам сметани
вершкове масло - 100 грам
10 грам розпушувача
Приготування:
Збиваємо яйця вінцем, потім до них додаємо цукор, сіль і потім збиваємо все разом тим же методом. Розтоплене і остигле вершкове масло підмішуємо до маси. Після цього додаємо сметану, ванільний цукор і розпушувач. В кінці підмішуємо просіяне борошно. З яблук знімаємо шкірку, нарізаємо шматочками і перемішуємо з тістом. Готове тісто розподіляємо по формі, дно якої застеляємо пергаментом. Ставимо запікатися пиріг в духовку на 20 хвилин. Дотримуємося температурного режиму в 180 градусів.

пирог, яблочная выпечка

Previous post Next post
Up