Форшмак зі скумбрії

Jan 14, 2023 11:51

Форшмак зі скумбрії відрізняється від класичного з оселедцем. Він має насиченіший та інтенсивніший смак, а готується швидше. Усе тому, що ця риба не така кістлява, тож вам буде легше з нею впоратися за коротший час.

Інгредієнти:
▫️Скумбрія слабосолена - 2 шт
▫️Морква - 2 шт
▫️Масло вершкове - 100 г

Приготування:
1/3
Моркву помийте і зваріть протягом 30-40 хвилин. Потім дайте охолонути, почистьте й наріжте на шматки.
2/3
Скумбрію почистьте, відріжте голову й плавці. Видаліть нутрощі й кісточки. Філе наріжте шматочками.
3/3
Подрібніть шматочки моркви, риби та масло у м’ясорубці або блендері до однорідної маси. Перекладіть у скляну банку або іншу тару з кришкою і закрийте. Зберігайте в холодильнику до подачі на стіл.

скумбрия, форшмак, сельдь

Previous post Next post
Up