-Тісто:
5 склянок борошна білого або цільнозернового або суміші
2 склянки теплого молока
1/2 склянки рослинного масла
1/4 склянки сухого молока (це необов’язково, але робить тісто м’якшим)
2 ст.л дріжджів
2 ст.л цукру
2 чайні ложки солі
начинка:
2 склянки шматочків сиру акаві та сиру моцарелла (ви також можете додати будь-які інші сири, які вам подобаються, ви можете додати вершковий сир, якщо вам подобається вершковий)
2 склянки подрібненого сиру моцарела
2 ст.л. подрібненої петрушки
1 чайна ложка чорного насіння
✨Інструкції✨
1: у миску додайте борошно, сухе молоко, дріжджі, цукор, сіль і тепле молоко, потім все перемішайте.
2: відпочиньте 10 хвилин під кришкою або без кришки (це подвоїть розмір)
3: через 10 хвилин додайте решту борошна та олії, перемішайте все разом, потім місіть, поки не утвориться м’яке тісто
4: відкладіть тісто на бік, а потім почніть готувати начинку.
5: змішайте всі інгредієнти для начинки, ви можете додати інші сири на свій смак, але смак акаві та моцарелла дуже смачний.
6: розкачайте тісто, не потрібно відпочивати, потім наріжте кружечки потрібного розміру.
7: наповніть кружечки достатньою кількістю сирної суміші
8: закрийте з обох сторін, щоб вийшов сирний човник або будь-яка інша форма, яка вам подобається
9: випікати в попередньо розігрітій духовці при 450f до золотистого кольору
10: насолоджуйтеся ще теплим смаком