(no subject)

Jun 01, 2019 15:59

Мармелад малиновий на агарі



gutka (Катерина)
Інгредієнти

малиновий сік з м'якоттю
200 мл

цукор до смаку

агар-агар
1 ч.ложка

Домашній, смачний та корисний мармелад. Готувати просто.


Я приготувала із замороженої малини (розморозила малину та протерла крізь сито)
Агар додати в 150 мл соку, гарно перемішати і залишити на 30 хвилин.
Цукор і решту соку нагріти, коли закипить влити сік з агаром. Помішуючи довести до кипіння, проварити хвилину і зняти з вогню.
Розлити сік по формочках. Коли охолоне перенести мармелад у холодильник до повного охолодження.
Готовий мармелад за бажанням можна обкачати в цукрі.




агар, малина

Previous post Next post
Up