ніколи більше

May 09, 2014 13:07

Originally posted by morreth at Напердодні свята - відеоблог
Текст - Луче Чучхе з моїми дописами. Відео - Глєб Добарін та хлопці з 9 каналу. Особиста Дяка Інгвалові.

Шановні європейці, особливо німці, шановні американці, ви цього, на жаль, не прочитаєте, але не можу не сказати вголос, за що саме мені дуже хочеться вас уєбать. За розмови, що ось, у німців почуття провини перед Росією, бо ж була Друга світова війна, на якій загинуло більше 20 млн. "руських". Руських, бля!
Шановні європейці та американці, ви ідіоти чи знущаєтеся?
Ви не в курсі, що 8-10 млн. з тих "руських" були українцями? Ви не в курсі, що у складі Радянського Союзу була не лише Росія? Ви загалом розумієте, що то значить "Союз"? Тобто, це більше за одного?
Чи якщо мова йде про жертви війни, то вони раптом усі "руські", у українців начебто не було ніяких жертв, а якщо про колабораціонізм, то негайно нізвідки виринають "українці", а "руські", серед яких колаборантів насправді було дофіга, зникають? Їх ніколи не згадують. Ніколи.
Перед Україною, яка була окупована _вся_, чиї втрати склали 40% від загальних втрат СРСР, ні в кого немає почуття провини, нє? Що переважна більшість тих, хто був угнаний в Німеччину, були з України - то фігня? Що люди гинули в боях, в окупації, від післявоєнного голоду? Чи якщо вони потерпіли від фашистів, правильно називати їх "руськими" та відчувати провину перед Росією? Це вам шо - жарти?
Але коли йдеться про те, хто переміг у Другій Світовій. Українці, що служили в Радянській армії, поступалися числом лише росіянам - але зараз Росія Об'являє себе єдиним переможцем. "Спасіба дєду за Побєду". І вони ніколи не згаують, що Українська повстанська армія була часткою Антигітлерівської коаліції - бо УПА ніколи не визнавала Радянської влади. І зараз там відверто брешуть, що ця армія була часткою німецьких військ. І відверто брешуть, що ми тут, ті, що звемо цю землю, сплюндровану нацистами й комуняками по черзі, Вітчизною - що ми фашисти й нацистські посіпаки. Вони чіпляють на себе ту смугасту стрічку, і б'ють, українців, катують, вбивають - і кличуть фашистами.
Завтра чи післязавтра вони святкуватимуть день своєї Великої Перемоги - яка є й нашою Великою Перемогою. Але на останнє всім начхати. Може, вони святкуватимуть побиття німців тим, що знову битимуть нас - їм так прикольно. Ані сорому, ані провини вони не відчувають.
А у вас почуття провини за подвійні стандарти часом нема?

Previous post Next post
Up