Це вже всі читали, безсумнівно

Mar 14, 2014 12:21

Це вже всі читали, безсумнівно

Originally posted by taki_net at Об украинском национализме
Оригинал взят у almondd в Об украинском национализме

Там, де про радянський патріотизм і російське імперство - все правильно (і давнозагальновідомо)

Зауваження:

И в Украине толерантность всегда оказывалась значительно выше. Говоря проще, в отличие от российского националиста, желающего «России для русских» (это - лозунг Русского Национального Единства, ссылка), украинский националист может быть украинским русским, украинским татарином, украинским евреем, украинским среднеазиатом - и сейчас таких очень много.

це щастя з розряду "да несчастье помогло" - очевидно. Ми разом в Україні - бо в Україні незмірно краще, ніж в імперії.

=========================

Що дряпнуло (вкотре і вкотре та сама пісня):

Вторая причина еще проще - это любовь к этой самой культуре и языку. Я отлично понимаю, как «провинциально» это могло бы прозвучать в компании российских интеллигентов, но я люблю украинские народные песни, домашнее сало и вареники, униатские костелы и звучание украинской речи.

мде. імперство треба видушувати по краплі - але до краплі, друзі мої, досуха. Ви тільки опит пісень і вареників ділите з українськими друзями? більше нічого в культурі українській не надибано?

так задля вареників і пісень України не треба - цього можна і в Ізраїлі знайти, і в Росії, для пісень та вареників не треба українців - хохлів достатньо, хай би перевернуло та й гепнуло великих знавців української культури...

И, в отличие от россиян, мы - украинцы-эмигранты - не слышим от других украинцев что-то вроде: «Сиди и молчи на тему Украины, раз уехал».

еммм, строго кажучи - бува. Було. Я, можливо, не дуже об"єктивна сторона бо біжу на срачі, як свиня на трюфелі, але траплялися такі закиденьки - шо ви, мол, понімаєте. А один пан навіть зумів набрати від мене повну торбу віртуальних ляпасів, бо мав необережність там, де я ходжу, нехарно відізватись про заробітчанських дітей. Ррррр.

Але абсолютно необхідно додати - з першого грудня всі закиденьки здиміли. Y nunca mejor dicho.

це було так, лікнеп, це моє

Previous post Next post
Up