Update...

Dec 06, 2007 00:25

Sorry voor mijn gebrek aan updates de laatste tijd, mijn leven is raar en gaat ontzettend snel op het moment. Vandaag alweer Sinterklaas... Ik woon sinds eind november in Dublin, wat ontzettend leuk is maar wel druk. Veel uit 's avonds, bandjes kijken. Bandjes als the Hot Sprockets, die ik vorige week zondag ontmoette in Cork en waar ik het direct mee kon vinden. Ze vroegen die zondag of ik vorige week woensdag weer langskwam, zetten me op de gastenlijst zodat we backstage gratis bier konden drinken.

Paypal zoekt mensen in Dublin die zowel Nederlands als Engels spreken, dus ik heb gereageerd op een baan daar en hoop dat ze snel bellen voor een gesprek. Ze betalen ontzettend goed en gezien het feit dat het een Amerikaans bedrijf is, hebben ze ook een zorgverzekering (die ik wel nodig heb, gezien het feit dat ik een schildklierprobleem heb en op de een of andere manier in rare ongelukken terechtkom).

Vrijdag komt er een goede vriend deze kant op, dus dit weekend wordt ook weer druk. :) Wat overigens helemaal niet erg is, ware het niet dat ik een nieuw slaappatroon ontwikkeld heb. Ik slaap tegenwoordig van 7 uur 's ochtends tot een uurtje of 3 in de middag. Ben nooit zo'n ochtendmens geweest, maar zo erg als nu...

Zal voortaan wat vaker updaten!!
Previous post Next post
Up