такую спякоту нармалёва ператрываць можна толькі каля вады
тут яна (спякота) нейкім цудоўным чынам кудысьці дзяецца
прадстаўляючы нам выдатную магчымасць дыхаць вольна
не толькі ў ценю, але нават і на сонцы
возера у в.Паланевічы
народу больш чым людзей :)
затое не вельмі далёка і дарога добрая
суботу і нядзелю тут і ратаваліся
жуем агуркі:)
такімі цёплымі начамі яны растуць як на дражджах
лета на колеры багата :)
ну і без шашлыкоў у нас летам выходныя - не выходныя))
пасля некаторых кулінарных эксперыментаў мы вынайшлі ідэальны для нас рэцэпт марынаду
атрымліваецца вельмі сочна і мякка
ну проста афігенна :)
а справа ўся ў цыбулі!
выціскаем на сокавыціскалцы сок і дабаўляем спецыі
амаль не солім, толькі трошкі
соль выпускае з мяса сок
і гэта галоўная прычына таго, што шашлык атрымліваецца сухім
марынуем прыкладна гадзіну - гэтага дастаткова
ммм... можна проста язык глынуць))