Late maumiada chronicles

Dec 23, 2005 23:36

Sėdžiu visas prie PC išgvęręs, sukritęs - miego noriu taip, kad tingiu net iki vonios vilktis. Ir visai nesijaučia, kad prasidėjo Kalėdinės atostogos. Pagaliau, argi tokios turi būti atostogos? Nenuvažiavau paplaukioti, užtat valgiau be galo skanią vakarienę ir išragavome čilietišką FRONTERA savignion. Man patiko. Kadangi vynų rūšyse raukiu mažai, ( Read more... )

kasdienybė

Leave a comment

Comments 2

Neadventiškai anonymous December 23 2005, 22:20:07 UTC
tamsta... visai neadventiškai. Šventės tik ryt (šiandien) vakare pradedamos :).

O dėl rimi kasininkių, tai pamenu pernai pirkau didelius apelsinus ir kaiptais vieną bandžiau įnteikti kasininkei, bo buvo 23 dienos 23:55, bet ji labai atsisakė -- sakė apsauga, firmos politika ir viskas ten neleidžia tokių bairių, nes paskiau būktai pagalvos, kad ji tą apfelsiną pavogė. va.

Reply


hotwetnun December 27 2005, 00:14:46 UTC
Mano Kalėdinis himnas šiom dienom labai šiuolaikiškas. Kadangi jau ketvirti metai "švenčiu" ne namuose, šita daina drąsiausiai griebia už pačio jautriausio raumens. Ir svajoju, viena atsisėdus, kad kai grišiu va šitaip viską darysiu, va šitaip mylėsiu visus aplinkui, va šitaip geruma barstysiu, ir kaimynui bonką vyno nunešiu... Ir dar kartais užeina uoslės haliucinacijos...Pradedu užuosti tai, ko labai noriu: piroškų su grybais, blynų su silke, kisieliaus, ir tikros eglės spyglių... Daug pinigų sumokėčiau, kad tik galėčiau...Bet kažin ar net ir pinigai šitoj bėdoj pagelbėtų. Kas kas, bet kaip tik gruody paaiškėja, kad ne viskas nuperkama.

Reply


Leave a comment

Up