"Respublika" prašo D. Radzevičių paneigti "WikiLeaks"

Jun 10, 2011 14:29

Tomkaus kontora, leidžianti laikraštį "tikriems lietuviams" (įdomu, kur būtų galima gauti tikrumo sertifikatą?), reikalauja iš Dainiaus Radzevičiaus (Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininko) paneigti istorijas apie korupciją Lietuvos žiniasklaidoje, išplatintas WikiLeaks. "Komjaunimo tiesa" kol kas tyli, nors ji irgi buvo užkabinta. Na, o "Veido" ( Read more... )

tomkus, elta, korupcija, wikileaks, respublika, tv3, žiniasklaida, radzevičius

Leave a comment

Comments 3

kreivarankis June 10 2011, 12:29:35 UTC
"Respublikos" prenumerata ir yra tikro lietuvio sertifikatas. ;)

Reply


ext_471282 June 10 2011, 14:59:48 UTC
Kažkurią dieną tyčia paėmiau rusišką "Respubliką" pažiūrėt, ar ant jos viršelio yra kas nors apie "tikrą lietuviškumą". Nėra. Dar gražiau, toj pačioj vietoj - "Vienintelis nacionalinis dienraštis rusų kalba". Tomkus buvo, yra ir bus išverstaskūris: tame pačiame numery gali rasti ir Europos Sąjungos aršią kritiką, ir užsakytų straipsnių su ES ženklu. Arba kodėl "Respublika" taip puolė Gediminą Kazlauską dėl "Kelio namo" ir pan.? Tame pačiame ES projekte dalis buvo numatyta ir užsakomiesiems straipsniams laikraščiuose, ir tos dalies "Respublika" nelaimėjo.

Reply


anaiptol June 10 2011, 17:30:33 UTC
man kas juokingiausia, kad objektyviausią LT vaizdą tuoj bus galima pamatyti tik užsakytuose straipsniuose:D
na, normaliai užsakytuose, ne paslėptai. nori sužinoti, kur skandalai - skaityk laikraštį. nori sužinoti, kaip vyksta normalus gyvenimas su statybom, pažintiniais takais ir reabilitacijos centrais - skaityk straipsnius su ES logo:)).

[o, beje, kad ir ką aš galvočiau apie "LR", jau turbūt 20 metų kartojamas terminas "Komjaunimo tiesa" man tikrai neprotingai atrodo. visa karta užaugo po to, kai laikraštis persivadino, jau ir Lenino aikštę visi Lukiškių aikšte vadina, na kas čia per delfiokomentariškarokiškiška liaudies mada pastoviai KT sakyti?:D atseit, štai kokia gera mano atmintis ir objektyvus paniekinantis požiūris?..]

Reply


Leave a comment

Up