Akivarai atsivėrė

Apr 12, 2011 11:45

Ta proga, kad šiandien sueina 50 metų kai pirmasis žmogus išskrido į kosmosą sueina šešeri metai, kaip gyvuoja ši mano buveinė, nusprendžiau, kad laikas pokyčiams. Dėl gana komiškos priežasties. Aš šiaip žmogus paprastas ir nesolidus, bet kai keliose vietose randi cituojamus pakankamai rimtus rašymus su nuoroda į maumaz.livejournal.com tai atrodo kažkaip... Nesolidu :)

Todėl nuo šiol mano ilgieji ir rimtesnieji rašymai (įskaitant ir senuosius) bus perkelti į "Akivarus", prasižiojusius tinklavietėje http://akivarai.popo.lt http://akivarai.gugis.lt. Tačiau "Akivarai" netaps kasdieniu tinklaraščiu. Jie atliks bibliotekos funkciją, reprezentuodami mane kaip solidų, dvasingą, nors ir itin kuklų asmenį.

O kasdieniai gyvenimo pelkėje užrašai, jo nesolidūs stebėjimai, ir nesolidus avataras vis tiek liks čia - nes čia jauku ir sava. Bent jau tol, kol livejournalo galutinai neužmuš rusų valdžia.

P.S. Ok, įtikinot. Yra http://akivarai.gugis.lt, o paskui gal ir http://www.akivarai.lt.

ginkluotas konfliktas, tinklaraštis, karas, lyrika, knygos, akivarai, bernardinai.lt, eilės, svarstymai, rašinėjimai, genocidas, verslo klasė, visuomenė, muzika

Previous post Next post
Up