I am a star

Jan 26, 2011 22:34

Patriotai.lt mane suskaičiavo. Ir įdėjo į labai įdomią žmonių kompaniją, privalau tiesiog padėkoti Linui V. Medeliui, kurio rašinio nepriėmė jokia redakcija (priežastis suprantu ir joms pritariu), bet aš, atleiskite, nesiruošiu jo perpublikuoti. Išimsiu tik save ir tuos, kuriuos pavardino kartu.

"Tai vadinama teisių gynimu. Instruktoriai, mokantys, kaip tai padaryti kuo efektyviau, vadinami demokratijos ir pilietinės visuomenės kūrėjais ir gauna už tai saldų ar dar saldesnį Eurosojūzo bučkį. Jų daugėja, bet dar nėra daugiau nei nepamainomų šokių, talentų ir kitų televizinių šou vedėjų: D. Kuolys, V. Vasiliauskas, V. Valentinavičius, R. Sakadolskis, R. Miliūtė, kun. A. Peškaitis, G. Steponavičius, R. Šimašius, R. Kuodis, M. Adomėnas, N. Putinaitė. N. Šepetys, R. Vilpišauskas, A. Navickas, N. Vasiliauskaitė, Š. Liekis, J. Žilinskas."

Labai nesuprantu sąrašo logikos, nes aiškiai matau, kad čia yra sudėti tikrai skirtingų pažiūrų žmonės. Pvz., sovietinę nomenklatūrą ir palikimą pliekianti N. Putinaitė (beje, viena iš straipsnio temų - kad dabar Lietuvą valdo komsomolas, tai aš čia turbūt irgi kažkur netoliese, nors net nespėjau juo pabūti), naujasocialistė N. Vasiliauskaitė, kurią susodinus su M. Adomėnu kibirkštys kiltų spiečiais, su V. Vasiliausku turbūt apskritai atsisakyčiau bendrauti... Kun. A. Peškaitis turbūt užkliuvo dėl to, kad kažkada išdidžiai pasakė, kai tomkynas vykdė šmeižto kampaniją prieš "Atviros Lietuvos fondą", kad didžiuojasi, buvęs šio fondo naudos gavėju, R. Šimašius ir R. Vilpišauskas - laisvosios rinkos apologetas, o kas gali būti baisiau už laisvąją rinką, kur žmogus galvoja savo galva, o ne už jį sugalvoja koks nors Tautos Vadas?

Kita vertus, kur čia dabar ieškau logikos? Ir vėl pamiršau vklase tiesą apie 3 sekundes...

visuomenė, patriošiai, aplink vieni

Previous post Next post
Up