Apie plaukuotas ausis

Mar 13, 2009 13:17

Sveikinu Zeppelinus su debiutu balsas.lt! (ar čia tik aš nepastebėjau ankstėliau?) Pasirodo, brazoo nejuokavo.

Labiausiai patiko štai šis momentas, kuriam tikrai galima pritarti: "Nesmagu vadinti daiktus savais vardais, bet tiesos, kaip ylos, maiše nepaslėpsi - laikinai dar neišrinktoji Prezidentė yra valdingus polinkius demonstruojanti, pagyvenusi bevaikė senmergė, dirbanti finansų ir apskaitos srityje. Kitaip sakant, tai ryškiai išreikštas tipažas, iš kurio mūsų politkorektiškumo nesuvaržytoje neviešojoje tautosakoje yra įprasta negailestingai šaipytis. Ir pakankamai žiauriai."

O štai šitas pasirodė simptomiškas: "Prezidentė su šypsena paneigė, kad yra lesbietė, bet netradicinėms mažumoms atstovaujantys interneto komentatoriai, laikantys ją saviške, supratingai pastebėjo, kad ji nepareiškė, kad yra išimtinai heteroseksuali. Žinant, kad tarp homoseksualumo ir heteroseksualumo yra keletas pereinamųjų biseksualumo variantų, tas paneigimas nebeatrodo toks vienareikšmis, kaip bandoma teigti žiniasklaidoje." (pajuod. mano) Gal ir nelabai vykęs palyginimas, bet kažkuo čia man panašu į AtA V. Pociūno istoriją: kad ir ką bei kiek kartų sakytų prokuratūra, L.Pociūnienė vis tiek reikalauja pripažinti, kad V.Pociūną nužudė, kitokia išvada yra tiesiog negalima*. Dabar, kiek suprantu, Grybauskaitei reiktų pasakyti, o gal net įrodyti, kad ji yra IŠIMTINAI heteroseksuali (terminas puikus!) Bet ir tada zeppelinus ir jo draugai iš netradicinėms mažumoms atstovaujančių interneto komentatorių turbūt sugalvotų, kaip traktuoti jos naują pareiškimą.

O štai suprasti, kas norėta pasakyti lyginant Grybauskaitės kampaniją su Obamos: "Ir kas galėtu paneigti, kad už to nekyšo tos pačios plaukuotos ausys?" Rimtai susimąsčiau: kieno gi ausys plaukuotos? Kiek žinau, ausų plaukuotumas paprastai yra gyvūniškas bruožas, homo sapiens tuo nepasižymi, nors būna visko. Ir Sorosą esu matęs, į ausis, tiesa, nežiūrėjau. Ne, tikrai, labai įdomu - kieno gi ausys plaukuotos? O gal čia koks gėjų požymis? Kas galėtų atsakyti?

* - "„Nėra pagrindo daryt išvadą, kad tai nelaimingas atsitikimas. Nes bylos medžiaga rodo, kad tai negalėjo būt nelaimingas atsitikimas“, - sakė L.Pociūnienė. " (pajuod.mano)
http://www.lrytas.lt/-12368813571236848636-l-poci%C5%ABnien%C4%97-prokuror%C5%B3-pra%C5%A1o-atnaujinti-tyrim%C4%85-d%C4%97l-v-poci%C5%ABno-%C5%BE%C5%ABties.htm

spauda, politika, visuomenė

Previous post Next post
Up