Cyberwatch

Feb 10, 2009 23:13

Laurų tvora nugriauta!!! Patys savininkai! Įdomu, kas bus vietoj jos? Apkasas? Spygliuota viela? Lazeriai? Čia Zujevo vagonėlio nutempimas ar Sekmoko paskyrimas taip paveikė ( Read more... )

spauda, visuomenė

Leave a comment

vklase February 11 2009, 07:47:19 UTC
Tomkus tikrai nenusipirko balsas.lt.
Bet į internetą sulipti jam niekaip per jokius projektus neišeina.

Apskritai - tai čia kaip gamtoje: jeigu ąžuolas sprogsta anksčiau negu uosis, vasara bus lietinga.
Jeigu Vitas prisimena Sorosa - krito tiražai.

Reply

senis_albinas February 11 2009, 11:00:30 UTC
Nuo pat respublikos atsiradimo jo įvaizdis man liko nepakitęs - "girtas mariakas". Patys tie įvykiai simptomatiški, susijudina įprasta tvarka, prasideda atsiribojimai, smerkimai. Brazauckas tasai pats sau dar reikšmingesnis pasidaro tuomet. Va čia interneto, kaip medijos, galia ir silpnumas.

Reply

vklase February 11 2009, 12:00:43 UTC
Arūnas savo pasiekė. Yra šnekama.

Reply

egidijus g. vklase February 11 2009, 12:57:30 UTC
na, jei tikslas tik toks, kad apie balsas.lt šnekėtų, tai yra kiek paprastesnių būdų... Negi inteligentiškam žmogui nesvarbu reputacija?

Reply

lokyz February 11 2009, 13:35:14 UTC
O žurnalistams šiais laikais lengva darbo rast? Vis bandau atsiminti kokia A. Brazausko reputacija buvo anksčiau, ir kažkaip neišeina.

Kitą vertus Brazauskas balansuoja ant padorumo ribos - tekstas ne jo, skandaliukas portalui naudingas, Tomkaus negina, net gan aptakiai pasako, kad AB ne viskas patinka VT tekste.

Juolab, kad tas 4 autorių atsiribojimas - keistokas. Kodėl atsiribojimas, ne komentaras ar viešas laiškas? Toks įspūdis, kad nepastebėta spąstų ir pasiduota provokacijai. Viešų laiškų rašymas sugeruoja, kad Tomkus šitą žaidimą mielai žaistų toliau, tarsi prašydamasis kokio audringo atsakymo, o va tada jau prasidėtų delfių komentarų lygio audros.

Reply

egidijus g. vklase February 11 2009, 14:07:34 UTC
tai jei nepamenate, kokia reputacija, vadinasi nėra bloga :), nes blogąją lengva prisiminti.
Iš pokalbio su zeppelinas'su matyti, kad ieško autorių dešiniau dešinės. Šaunu, būčiau pastovus balsas.lt lankytojas, na bet prie ko čia Tomkus?

Reply

lokyz February 11 2009, 14:17:00 UTC
Kažką praleidau aš čia su tuo Zeppelinas ? Kokia dskusija, nesu informuotas:)

Reply

egidijus g. vklase February 11 2009, 14:24:34 UTC
balsas.lt A.B. blogas Apie pasaulio bloginimą. Va ir maumaz'ui pasiūlė :)

Reply

lokyz February 11 2009, 13:02:57 UTC
Na lyg ir yra balsas.lt ko skandalytis - balso lankomumas nuosekliai mažėjo per gruodį jis smuko 7,86 procentinio punkto, ir smuktelėjo į 16 vietą, nors dar liepą buvo 10 ir laabai smarkiai augo, o nuo rugsėjo pradėjo dardėt žemyn.

Reply

ryst1966 February 11 2009, 14:28:18 UTC
Kaip keletą metų dirbęs RE galiu iš patirties pasakyti, kad paprastai tokie RE proveržiai būna trumpalaikiai. T. y. jie sukelia auditorijos susidomėjimą, tačiau netrukus grįžta bumerangu į daug didesnes žemumas. Be to, manau, ne tik dėl to, kad proveržių pamatas dažniausiai yra prieštaringos, kontroversiškos idėjos ( ... )

Reply

(The comment has been removed)

ryst1966 February 11 2009, 15:05:28 UTC
O aš tokia forma kaip tik ir norėjau pasakyti, kad balsas.lt šiuo atveju gali atsidurti tarp priekabų. Yra rizikos, jeigu tokia yra rinkodara.

Reply

lokyz February 11 2009, 15:25:38 UTC
Rrr, ištryniau, nes užsimaniau kiek perfrazuoti, tai va ir deleted (komentarų redaguot šitoj sistemoj negalima :/)

Dėl priekabų - tai sutinku visiškai, juolab kad balsas turėjo visai neblogą reputaciją, kurios savo metu nepakirto ir tie gandai(?) apie Uspaskicho įnvesticijas, o štai lenda dar ir naujų spėliojimų apie įdomias sąsajas.

Reply

ryst1966 February 11 2009, 15:42:25 UTC
Kol yra spėlionių apie savininkus, tol nėra patikimumo. Kitaip nebūna. "Faina", "aštru", "subjektyvu" - visa toji rinkodara labai greitai išsikvepia, nebetenka prasmės. Mano versija - to portalo skaitomumas krito visų pirma dėl to, kad nedeklaruoti interesai. Neatpirko net autoriai garsiomis pavardėmis. Klausimas, kas bus, kai Tomkaus epopėja baigsis.

Reply

lokyz February 11 2009, 16:17:22 UTC
Mano hipotezė būtų, kad kaltas krypties nebuvimas - vieną dieną randi ką skaityt, kitą ne. Iš dalies tai gali būti ir interesų sfera (jei tam tikra proga reikia ką pabarti, ar nuomonę paformuoti). Kalbu apie skaitytojų viliojimą ir gundymą: nes esama situacija tokia neapibrėžta - autoriai lyg ir garsūs, bet tai nesukelia noro portalą kelis kart per dieną atsiverst - gal tik porą kart per savaitę, paskaityti savo mėgiamus autorius. Trūksta dinamikos, tam tikro ritmo (šiandien vienas autorius, ketvirtadienį kitas, penktadienį dar kitas), o to nesant neatsiranda lojalumo bei nuolatinio smalsumo - o kas dar naujo įkrito šiandien/šią valandą?.

Paskutiniais skandaliukais lyg ir buvo bandoma išjudint, bet efektas gavosi kiek kitoks - redkolegija nubalsavo kojomis. Tai dabar net ir nesugalvoju, ar tas skandaliukas sąmoningai darytas, ar keliose grandyse kai kas ne taip apskaičiavo efektą ( ... )

Reply

lokyz February 11 2009, 15:09:06 UTC
Čia aš gal kiek daugiau samprotavau apie balsą (šast ir riktas, jau buvau suspausdinęs "balą"), nei apie RE. Balsas kelis papildomus clickus iš šitos audros stiklinėj tikrai gavo.

Apie RE ir jo leidėją, mano nuomonė panaši, bet detalizuoti, na kažkaip, netraukia:)

Reply


Leave a comment

Up