nuskriaustieji vienijasi

Jan 19, 2009 17:18

Garsiausi šalies advokatai be atlygio gins visus penktadienį prie Seimo sulaikytus asmenis - rašo lrytas.lt ( Read more... )

spauda, visuomenė

Leave a comment

versmes January 19 2009, 16:22:17 UTC
Šuo loja - karavanas eina.

Kultūringai spaudos oficiozas diskutuotų su valdžia straipsniuose, pasiektų daugiau, nes taisytinų niuansų tikrai yra. Tačiau kai ambrija bet kokiu atveju, vien tam, kad sau išsigvieštų dešrigalių iš sulysusio krepšio - iškart nurašomi kaip beviltiški rėksniai.

Tuom ir skiriasi short-term naudos vaikymasis vs. long-term valstybės vedimas per rifus. Pasaulinis "credit crunch", visuotinis bankų nepasitikėjimas vieni kitais yra objektyvus faktorius ir prieš jį nelabai pasišakosi - tenka sustyguoti biudžetą vidaus priemonėmis. Bet kokiai alternatyviai valdžiai tektų priiminėti labai panašius sprendimus.

Reply

vklase January 19 2009, 16:28:26 UTC
ne, jie žinok užlos iki pergalingos pabaigos.
jiems kultūringai diskutuoti nereikia, jiems reikia peržiūrėti rinkimų rezultatus.
ir nėra tai oficiozas - na nebent tiek kiek valstybininkus arba dešimtuką galime laikyti kažkuo instituciškai valstybiškai oficialiu.

Reply

egidijus g. versmes January 19 2009, 16:48:43 UTC
O gal neužlos, labai jau konvulsiškai elgiasi; lyg ir paskutinioji?. Na vistiek solidžiu save laikantis laikraštis turėtų turėti nors kiek solidumo pojūčio; juolab tikrai yra dėl ko argumentuotai kritikuoti. Buvau užmiršęs Delfį, bet iš teigiamos pusės nustebino Sigitas Babilius.

Reply

Re: egidijus g. lokyz January 19 2009, 18:25:24 UTC
A kas jiems nutiks? Rėkia kaip gvaltavojami ir rėks. Kai nebebus ko rėkt, profesionalūs revoliucionieriai Butkevičius su Paleckiu vėl "paštukavos". Ir vėl rėks. Ba įspūdis, kad nebemoka kitaip.

Kas keisčiausia, panašu kad žurnalistai ten patys entuziazmą rodo, be atskiro raginimo. Jau nekalbant, apie tai, kad visi pigaus populiarumo ieškantys ir "besirūpinantys" "nuskriausta tauta" į tą redakcija jau eilėm rikiuojasi.

Ir rėks per visus kanalus - per laikraštį ir internetą neužlos, tai užlos per TV. Tam gi ir pirko, mat tauta nustojo skaityt, visi žiūri lengviau gromuluojamą kamšalą.

Reply

Re: egidijus g. sielojramu January 19 2009, 21:24:18 UTC
bet kad jie reklamuojas kaip "gyvybiskai svarbus", gal is tikruju paskutinioji jau sypsosi jiems? :)

Reply

zalias_bebras January 20 2009, 06:49:34 UTC
Taip, ir lažintis galima tik dėl termino, kada tai įvyks. Deja.

Reply

vklase January 20 2009, 07:58:13 UTC
gegužė-birželis - rinkimai.
parodys, kiek konservatoriai dar turi paramos.
o jeigu brazauskas tampa prezidentu (kas dabar man atrodo realiausia), tai labai greitai ten viskas - libcentai pabėga, prisikėlę (taip išeitų - zombiai?) pabėga, darbas ir tt sušoka su socdemais ir tais pabėgeliais vienon krūvon. ir konservatoriai vėl eina dešimt metų gyventi opozicijon.
ir galime keisti šalies pavadinimą į maksimą su trim x.
ir tik vidinių socdemų klanų razborkių reikalas: balčytis ar kirkilas? greičiau balčytis.

Reply

zalias_bebras January 20 2009, 08:03:40 UTC
Į tai ir projektuojama. Medžioklė su skalikais, kaip sakoma.

Manau, Balčytis. Mauras Kirkilas savo darbą jau atliko, ir keliaus pelnyto poilsio dulkėti į lentynėlę greta Juršėno ir Bernatonio.

Reply


Leave a comment

Up