Kaip budinama tauta (visiškai nekalėdinis įrašas)

Dec 24, 2007 00:32

http://whatson.delfi.lt/news/eteris/article.php?id=15405018
TV3 prodiuseris, tiesioginis pelno gavėjas iš alkoholio reklamos transliacijų, numeta provokacinį, kupiną "nevumų" (čia naujas mūsų pseudožurnalistikoje pamėgtas žodis - "neva": pvz., neva vagis neva pavogė neva vyras neva išžagino ir t.t.) pasisakymą. Vajetau, dabar rungtynes galėsime transliuoti tik po 23 val., nes pilna reklaminių stendų su alkoholio reklama.
Na, protingas, bent svarstantis žmogus supras - kur šuo pakastas, bet štai - jau beveik 1500 komentarų ir didžioji dauguma rodo aiškiai - nemąsto, nesvarsto, net nepradeda. Užtat kiek teisėto pasipiktinimo!

UPD, istorija tęsiasi. "Pasipiktinę" sukūrė ir peticiją: http://www.peticija.lt/visos/192/ užuot pamąstę.

Ką gi, netrukus mus visus valdys VP market, ir, matyt, taip mums ir reikia. Štai - prie I. Makaraitytės tikrai susinervinti skatinančių pastebėjimų (http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/article.php?id=15389895&com=1) komentuoja vos 333. Beje, lrytas jau įjungė savo šūdsvaidžius - apie Pa(d)leckiuką daug visko prisiskaitysim. Aišku, galima ir pasidžiaugti - geriau du besipjaunantys, nei susivieniję šunsnukiai (kaip lrytas + Nedzinskiukas), bet šiaip tai koktu. Labai labai koktu.

Beje, jeigu kas nors pakviestų į mitingą prieš "nacionalinį investuotoją" dabartiniame pavidale, eitumėte?

politika, žiniasklaida, aplink vieni

Previous post Next post
Up