Знову в дитсадку.

Sep 29, 2012 20:58

Після насиченого Чорним морем і зеленим селом літа повернувся у дитсадок. Щоправда, тепер не в ясла, а в початкову групу. Там у нас двох'ярусні ліжка і я сплю на горі.
В групі є лише один хлопчик, який мене трохи вищий. Але він же мене на кілограм легший - по вазі я випереджаю в групі всіх, а декого майже вдвічі.

Така загальна перевага над усіма відбивається в моєму ставленні до дитсадка -я туди ходжу дуже легко і з цікавістю. Допоки я просто не уявляю собі, що десь мені може бути погано чи не подобатись. Адже все, чого мені хочеться, я звик відбирати сам.

От в середу вихователька пожалілась мамі, що за обідом я намагався собі повернути місце, яке зайняла інша дитина. Коли мені місце не віддали, то я заліз під стіл і звідти мукав на всіх! Мама спробувала з'ясувати, в чім річ. Виявилось, що я хотів сидіти поруч з Поліною. «А Поліна хороша дівчинка, вона тобі подобається?», - спитала мама. «Хо'оса, подобається! - відповів я, - Я на неї кидав піском, а вона мене биўа»! Звісно, мене всі зрозуміли.

А на тому тижні мама поцікавилась, як у мене справи в дитсадку, що я там робив. Я чесно відповів з добрим гумором і янгольським личком - «Ваня мене бив і я пўакав, а потім я бив Єго'а!»

Словом, життя дитяче складне, але дуже цікаве.
Previous post Next post
Up