Ham and red-eye gravy Ветчина с кофейной подливкой из "Жареные зелёные помидоры"

Nov 25, 2012 15:32

Для раунда американской кухни по американской литературе в любимом сообществе gotovim_vmeste2 .

Fannie Flagg. "Fried Green Tomatoes at the Whistle Stop Cafe."

The Whistle Stop Cafe opened up last week, right next door to me at the post office, and owners Idgie Threadgoode and Ruth Jamison said business has been good ever since. Idgie says that for people who know her not to worry about getting poisoned, she is not cooking. All the cooking is being done by two colored women, Sipsey and Onzell, and the barbecue is being cooked by Big George, who is Onzell's husband.

If there is anybody that has not been there yet, Idgie says that the breakfast hours are from 5:30-7:30, and you can get eggs, grits, biscuits, bacon, sausage, ham and red-eye gravy, and coffee for 25c.
  • Ветчина, круглые ломтики
  • Сваренный кофе
  • Чёрный перец
  • Соли обычно не надо
Обжарила ломтики ветчины на сковородке с двух сторон. Переложила ветчину на тарелки.
На сковороду в которой жарилась ветчина налила кофе, довела до кипения и прокипятила так, чтобы кофе уменьшился в объёме. Слегка поперчила. Вылила кофе на ветчину. Дала постоять 1 минуту. На фото не видно - подливка чуть загустевает.


Готовим Вместе2, Мясо, Американская кухня

Previous post Next post
Up