щоб не загубилося -- або ГО Батько має право

May 28, 2019 22:03

історія розлучення Даші Медової зі Швецем

Вот как описывала свои взаимоотношения с экс-супругом сама Дарья:
«В его семье царит жестокая обстановка и совершаются недопустимые действия по отношению к маленькой девочке и ее матери. С момента начала супружеской жизни и с рождением дочери, его поведение стало вызывать удивление, поскольку он начал писать книгу о различных аспектах половой жизни («Книга Швецика о сексе. Или исповедь кобеля», - ред.), начал издеваться надо мной и ребенком. Я неоднократно вызывала милицию, однако это не действует. Отец ребенка устраивает недопустимые действия по отношению к девочке - берет ее с собой в ванную, в туалет, заставляет одевать ему белье и т.д. Предлагал заняться сексом при ребенке. В присутствии ребенка рассказывал о своих фантазиях порнографического характера. Так, Александр часто хвастался тем, что имел секс с мамой и дочкой одновременно во время путешествия. Говорил что это - его мечта. Эта информация до недавнего времени была размещена в его Интернет-блоге и находилась в открытом доступе, где я и наткнулась на шокирующую для себя информацию».

тоді з"явилася організація ГО Батько має право
по ходу справи, вони вимагають рівної опіки над дітьми у випадку розлучення (і цим знімають необхідність у виплаті аліментів на утримання дитини. а ще вони намагаються протягнути закон про контроль колишнього чоловіка над тим, як колишня дружина витрачає гроші на дитину -- з можливістю стягувати з неї гроші, які, на його думку, вона витратила не так, як він вважає за потрібне)

а потім вона дивним чином зникла. і її досі розшукують. а Швець її батькові в очі каже, що Дарії більше нема в живих.
зникла на початку минулого літа.

трішки огляд їхньої діяльності

і ще трішки огляд -- з купою посилань

отут на них можна краще подивитися

як вони ходять залякувати жінок, які намагаються врятувати своїх дітей від татів

оце моя розмова з тим швецем про легалізацію проституції. він щиро переконаний, що держава має забезпечити йому безпечно секс на першу вимогу.

а це вони завалювали сторінку Ла Стради негативними рейтингами

ще трішки про їхню діяльність

продовження епопеї вже на рівні Верховної Ради

космозоо

Previous post Next post
Up