Малятко для родин учасників АТО і мешканців Сходу

Oct 23, 2015 15:17



Журнал "Малятко"
Важко й передбачити, чи багато людей відгукнеться нині на цей заклик -- бо ж всі вже втомилися від війни і волонтерства, від біди й смутку. І доброчинських порухів поменшало -- це таки правда.
Гіркої весни 2014-го редакції було під силу охопити увагою діток усіх героїв Небесної Сотні. Ми передплатили їм журнал "Малятко".

Торік приєдналися доброчинці -- і ми гуртом змогли продовжити турботу про цих діток і обійняти інших, котрі лишилися без тат уже через війну.

А ще добрі люди відгукнулися на заклик подарувати передплату "Малятка" дітям Сходу. І журнал пішов до тих, хто виховує в тому краї українське майбутнє.

Наважимося знов гуртом робити цю справу, бо знаємо, як потрібна ця навіть невеличка наша турбота діткам і притлумленим бідою дружинам та батькам загиблих воїнів.
І як потрібне українське слово і дух дітям Сходу. І нашим кримським українцям.

Тож якщо ви маєте можливість підтримати цю справу, долучайтеся, бо самі ми вже не подужаємо. Пишіть в коментарях, кому ви хотіли б подарувати передплату журналу "Малятко" і на який термін: півроку чи рік. Річна передплата коштує 170 грн, а піврічна -- 96 грн.
За волонтерськими списками з різних областей ми можемо адресувати передплату туди, куди ви скажете.

Або ж назвіть школу, бібліотеку чи дитсадок на Сході, якому хочете подарувати таку свою опіку.

Номер картки ПриватБанку: 4731 2171 0257 3332 (Оксана Кротюк)

Вибачте, пост вийшов довгий.
Принагідно дякуємо всім тим, хто долучився до цієї справи торік.
До зустрічі в коментах.

Будемо вдячні за поширення цієї інформації.

анонс

Previous post Next post
Up