шановні колеги

Apr 06, 2014 12:35

прошу вас по допомогу.
як ви знаєте, простітуткаКет написала паскудний текст про феміністок, в якому використала мої фотографії для ілюстрації того, які феміністки погані. коли я їй сказала прибрати мої фото, вона це зробила.
(правда, вона чомусь вирішила, що я застидалася своїх фото -- хоча для мене було важливо, щоб мої фотографії, зроблені в любові, радості і турботі, не використовувалися для поширення ненависті і невігластва)

я те саме сказала і тим ховрашкам, які вирішили збільшити кількість ненависті і злоби у ноосфері, перепостивши її гівнопост, -- хтось прибив пост, хтось видалив фото.
але, на жаль, серед них знайшовся такий, який не лише відмовився це зробити, але й почав хамити мені. (те гівно, яке він на мене лив, він ще й поскрінив, щоб, мабуть, позбавити мене можливості подати заявку в Аб"юз тім)

але в мене є приклад з пошти:
Так. Для тупых коров, имеющих наглость доставать незнакомых людей на протяжении недели, я поясняю отдельно:

Вали отсюда. Беги, спасайся. Сгинь, исчезни и растворись, мерзкая тварь. Будь проклят твой путь. Мне насрать, что тебе нужно, насрать на густоту шерсти твоих ляжек, "жизненную позицию" и приплод, я это объяснил это уже не единожды. Неспособность понять, когда тебя посылают нахуй - прискорбное заболевание, не спорю, но его последствия должны быть только твоей персональной проблемой.

Фото не уберу. Нет. Ни сейчас, ни потом. Ясно? Дошло? Теперь съеби.
Au revoir.


мої коментарі були цілком виваженими, без хамства і наїздів. (я б його і сама ще покурощала, але нєрвічєскій руССкій отрок мене забанив)

це я, власне, до чого.
будь ласка, якщо вам не дуже важко, напишіть йому, щоб він прибрав мої фотографії.
буду вам дуже вдячна.

упд.
він ображається, каже, йому влаштували травлю.

подивилася ще кілька записів у його журналі. крім голих дівок, постить цілком промайданні матеріали. ну от поясніть мені, як це в людині поєднується, га?

упд.упд.
чудо прийшло сюди в коменти, хамить, каже, що я хамло і сутяжнічаю. я б запропонувала йому тлумачний словник, але, я так дивлюся, нє в коня корм.

прохання

Previous post Next post
Up