Не люблю марну працю

Feb 13, 2009 22:18

Дєвушка запостила на Кухар рецепт піци. Ідентичний рецепт у неї в журналі. Традиційно для "української піци" перед запіканням залитої майонезом і кетчупом промислового виробництва.

Оскільки я останнім часом цікавилася італійською кухнею і саме піцами, і просто через свою дурну схильність не проходити повз, прочитала я рецепт, подивилась, що у ( Read more... )

жж, гастрономічне

Leave a comment

terival February 13 2009, 21:35:06 UTC
Знаєш, я теж люблю майонез:)))))
а те, що дала зсилку, дуже дякую, вперше чую (навіть наші мєга повара не показують виду, що вкурсі)
принаймі почитаю

Reply

markitka February 13 2009, 21:40:35 UTC
а я як люблю!:))) я все життя його люблю:))))

Reply

terival February 13 2009, 21:41:45 UTC
домашній ніколи не пробувала, а тепер буде стимул, дяк (почитала про запікання та смаження майонезу і офигіла)

Reply

markitka February 13 2009, 21:46:24 UTC
тобі сподобається, тим більше, що можна самій коригувати солоність, кислоту, додавати присмачок різних

Reply

terival February 13 2009, 21:55:05 UTC
бо приправи я вже давно комбіную самостійно, тепер візьмусь за це:)))

Reply

markitka February 13 2009, 21:57:56 UTC
рада була стати в нагоді

Reply


Leave a comment

Up