На замовлення Фішки

Aug 03, 2006 14:49

З сиром пироги

Рецепт дуже простий і необтяжливий.( Read more... )

гастрономічне

Leave a comment

Comments 27

anzey August 3 2006, 12:26:07 UTC
Ммммммммммммммм ..... дякую. Дуже смачно написано :)

Reply

fishcka August 3 2006, 12:28:36 UTC
чоловік мій куштував, облизувався і мнямкав.. ☺
я теж :о)

Reply

markitka August 3 2006, 12:34:20 UTC
треба було більше передати, а то "не візьму, не візьму":)

Reply

fishcka August 3 2006, 12:36:52 UTC
сама напечу :о)

Reply


fishcka August 3 2006, 12:31:53 UTC
одне питання - яка вага у пакетика з дріжжами? бо вони різні ж є..

Reply

markitka August 3 2006, 12:33:49 UTC
найменший, 11 г

Reply


laura_corolla August 3 2006, 12:50:45 UTC
дуже дякую за рецепт! все хочеться дома зробити щось подібне, але якщо рецепти з книгб інтернету та не "перевірені", завжди щось не так виходить. а скільки пиріжківв з ткої кількості борошна виходить приблизно?

Reply

markitka August 3 2006, 12:53:26 UTC
у мене виходить піца на деко і штук 12 пиріжків - теж на одне деко
так що якщо самих пиріжків, то на два дека більше 20 штук вийде, сиру більше треба брати, або ще зробити з іншою начинкою половину

Reply

laura_corolla August 3 2006, 12:57:23 UTC
дякую!

Reply

markitka August 3 2006, 12:59:14 UTC
смачного:)

Reply


kag0r August 3 2006, 12:53:55 UTC
а до "Кухара" зась?

Reply

markitka August 3 2006, 12:54:39 UTC
ну, якщо пан дозволить...

Reply


fealkin August 3 2006, 18:00:01 UTC
а что за сыр "Галактион"? Он ближе к Российскому, пресному Адыгейскому или пластилиновому Эдему?
ой, вкусно наверное так!

Reply

markitka August 3 2006, 18:03:32 UTC
"галактон"%)

Це торгова марка така, від якої я купую всю молочку. Сир = творог:)
Цей різновид схожий на домашній, тільки нежирний. Порівняно зі звичайним в прямокутних пачках, не такий мокрий і більш зернистий.

Reply

markitka August 3 2006, 18:04:19 UTC
думаю, з адигейським теж повинно класно вийти, тільки додати ще перцю і кропу!

Reply

fealkin August 3 2006, 18:24:39 UTC
Дякую. Обязательно спеку по твоему рецепту:)

Reply


Leave a comment

Up