Незважаючи на те, що взимку україніці їдять тільки картоплю та цибулю (с), я все-таки повішу оце діло тут - може комусь цікаво буде.
Бекон, як багато в цьому слову для серця мириканського зійшлось. омериканський варіант підчеревини. На відміну від українців, мириканці прєдпочітают свою підчеревину не звечора, а зранє, і не зі стограмом, а з яєшнею (яйця я показував у минулому пості). 3.78-4.50 за фунт напів-лівацького бекону.
ребра яловичі, задня частина. ціну за одиницю ваги розібрати на фото не можу. 5.12 - ціна за 7 чи 8 ребер (хто кіку налічить)
два стейка середньої вошивості 11-12 доларів. що є відносно дешево в порівнянні з іншими магазинами. але якість цих стейків - хіба що для не надто очикуваних гостей.
Є ще більш дешеві та сердиті стейки - по 4-8 доларів за 2-3 штуки. краще бути вегетаріанцем, ніж жерти ту гадость. але є любітєлі. і є ті, у кого на краще грошей реально немає.
фарш яловичий з низьким вмістом жиру (7%) - 5.58 за фунт. відверто дорого. хоча виглядає він здорово - мо органічний.
реднекі полюбляють купляти отакі 5-фунтовики. дешево і на всю сім,ю вистачить.
свиняче плече "для пікніка" (цікаво, ніколи не бачив свинячих плечей на пікніках :-) 15 долярів. важко сказати.. все, напевне, залежить від процентного співвіднощення м,ясо-кістка
свинячі реберні огризки 3.38 за фунт. на борщ хіба що.
індичі грудки 4.48 за фунт.
курячі крильця - 6 долярів за братську могилу (16 штук).
курячі стегенця - 6 долярів за 10 штук
курячі цицькі 1.99 за фунт
сюди запхали аж 5.5 фунтів. 11 баксів тотал.
риба морожена. та, що гірша (усяка тілапія) 4-5 доларів за пару-трійку філейок. рибка поякісніше - халібут, наприклад, іде по 10-15 доларів за фунт. свіжої риби у волмарті буває тільки місцевий кетфіш (сом), при чому таких розмірів, що я тільки у якості живця на рибалці використовую.
Креветки 6-11 доларів за здоровий пакет (2-5 фунтів ваги). Всі креветки в волмарті - вирощені на фермах Китая та В,єтнама - отрава, одним словом. і викинуті на вітер гроші. купити вату, просякнути її водою - по смаку той самий ефект буде.
На чому смажать рибу? на олії. бутілька оливкової напівхєрової коштує 6.48 за 750 мл.
екстра вёрджін - десь в тих самих масштабах (і цін, і хєровості).
для самих сурових - за десятку бутілька на 1.75 літра. але це вже реально "Х", та ще й з великої букви
макарони: 1-1.28 за фунт. для того, шоб вони розм,якли при варці необхідно додати ацетону або сірчаної кислоти
Манікоті 1.68-1.98. ламаються, як дешеві рагулихі на танц-площЯдці
Д,італіні "амерікен б,юті" по тій самій ціні.
і навіть спагетті "амерікен б,юті". ціна та ж сама.
рис є для жебраків по 1.68 (за два фунти) і для тих, хто має лишній доляр - той по 1.50-1.70 за фунт.
приличний рис коштує 5.50-7 доларів за два фунти
оливки - до кольору-до вибору, але все каліфорнійські (тобто - самі хрєнові)
корнюшончики - 2.32 за літровий слоїк. але не радійте - закусювати ними нереально - вони солодкі як мармелад
для гурманів - свинячі ратиці по 2.88.
сардини 88 центів за маленьку коньзерву
і доляр шіісять за майже фунтову в томатному соці. ми в Канаді такими обільно закусювали - якраз добре вкладалося - одна пляшка - одна коньзерва.
копчені ойстерз (як воно українською?) та осьминоги - цілком реальна ціна 1.38-1.98
цілий набір сардин по долару
ікра по 7.98 за скляночку. ікра середньої вошивості.
мариновані артішоки та пальмова серцевинка 2.78-2.89 за банячок