Тірамісу українське

Apr 14, 2010 23:22

Інгридієнти:
Сухе бісквітне печиво савоярді (або його ще називають дамські пальчики) - 400 г
Кава (міцна) - 400 - 450 мл
Коньяк - 100 мл
Сметана 20-25% жирн. - 450 г (але краще брати густу домашню сметану, в якій ложка "стоїть", шкода - цього разу не встиг купити)
Сир 5-9% жирн. - 500 г
Цукрова пудра (або цукор) - 1,5 склянки
Какао - 2-3 ст. л.

Як і що робити дивіться тут http://www.poltavaforum.com/kuhnya-133/10233-tiramisu-ukrayinske.html#post156494

Как приготовить маскарпоне и савоярди в домашних условиях(тирамису) http://www.poltavaforum.com/kuhnya-133/11692-kak-prigotovit-maskarpone-v-domashnih-usloviyah-tiramisu.html#post156728

Я так поняла, что содрали этот материал откуда-то из ЖЖ.

еда, рецепты

Previous post Next post
Up