Дракони Флори

Apr 15, 2016 17:50

Оригинал взят у elisapeyron в Дракони Флори
Любі друзі! Шановне панство!
Років із два тому я, як і чимала частина українців, перейшла на українську мову. З того часу я постійно чую, що українською дивитися та читати немає чого. Фізично. Дитячі гуртки переважно російськомовні, книжки, мультики, фільми. І я, як і чимала частина українців стикнулася з тим, що важко оточити себе та дітей якісним україномовним контентом. А ще я скрізь чую висновок: от коли буде гідний український продукт, тоді я почну його споживати. І я, як і чимала частина українців, вирішила почати з себе!

І написала книжку українською мовою =)

Я не маю на меті продемонструвати бундючний вокабуляр або вигуляти почуття власної важливості. Я лише хотіла створити сучасну підліткову книжку, в якій не йшлося б про важку долю селян і поневіряння українського народу.
Але це не означає, що в моїй історії немає моралі. Понад те, я вважаю, що вона зачіпає актуальні для сучасного суспільства теми. Однак, вона ще й весела і проста.
Я буду дуже вдячна вам, якщо ви невідмазуючись тим, що не маєте дітей, яким можна було би її почитати, просто поширите посилання. Я почала з себе, допоможіть зробити так, щоб моя робота мала сенс.

Дякую за увагу!

Книжка безкоштовна, вантажте у зручному форматі на elisapeyron.com або клікніть на картинку.







Previous post
Up