Мій улюблений суп

Aug 30, 2011 22:14

Вирішила поділитись рецептом, бо такий ням-ням, що капець просто :))))

Потрібно:



300 гр індичого філе (або курячого)
2 невеликі цибулинки
3 болгарських перці різного кольору (червоний, зелений, оранжевий)
1 банка конс. кукурудзи
1 банка конс. червоної квасолі
1 кубик курячого бульйону свіжа зелень, сіль, перець.

Берем глибоку сковорідку з кришкою, покриваємо дно олією та всипаємо туди дрібно нарізану цибульку. Жаримо до золотистого кольору. Потім добавляємо порізане на кубики пташине філе, жаримо хвилин 15-ть, вкидаємо порізаний смужками перець, солимо, добавляєм трішки води та тушимо під закритою кришкою 20 хв. 
Далі перебираємо то все до каструлі (4-х літрової), заливаємо водою, додаємо хімічний кубик, доводимо до кипіння. через 5 хвилин булькання на маленькому вогні додаєм кукурудзу, фасольку та зелень. Перчимо, солемо до смаку і через 5 хв. супчик готовий.




кулінарне, ням-ням

Previous post Next post
Up