Вирішила поділитись рецептом, бо такий ням-ням, що капець просто :))))
Потрібно:
![](https://lh6.googleusercontent.com/--1AT3rzyNfs/Tl0sZnF2bDI/AAAAAAAADRc/7fOJOjZq8_M/s400/DSC_4001.JPG)
300 гр індичого філе (або курячого)
2 невеликі цибулинки
3 болгарських перці різного кольору (червоний, зелений, оранжевий)
1 банка конс. кукурудзи
1 банка конс. червоної квасолі
1 кубик курячого бульйону свіжа зелень, сіль, перець.
Берем глибоку сковорідку з кришкою, покриваємо дно олією та всипаємо туди дрібно нарізану цибульку. Жаримо до золотистого кольору. Потім добавляємо порізане на кубики пташине філе, жаримо хвилин 15-ть, вкидаємо порізаний смужками перець, солимо, добавляєм трішки води та тушимо під закритою кришкою 20 хв.
Далі перебираємо то все до каструлі (4-х літрової), заливаємо водою, додаємо хімічний кубик, доводимо до кипіння. через 5 хвилин булькання на маленькому вогні додаєм кукурудзу, фасольку та зелень. Перчимо, солемо до смаку і через 5 хв. супчик готовий.
![](https://lh4.googleusercontent.com/-UD-QXIq16uo/Tl0sZkts5yI/AAAAAAAADRg/SGknGrh4M6U/s400/DSC_4008.JPG)