По просьбам страждущих)))
Книги Клаудии Роден -это показатель кулинарного вкуса, ни много, ни мало))
картинка из вики
[download]
Вся ее библиография (взято из википедии)
Bibliography
- 1968: A Book of Middle Eastern Food
- 1970: A New Book of Middle Eastern Food
- 1981: Picnic: The Complete Guide to Outdoor Food
- 1981: Coffee
- 1987: Mediterranean Cookery
- 1990: The Food of Italy
- 1992: Claudia Roden's Invitation to Mediterranean Cooking: 150 Vegetarian and Seafood Recipes
- 1997: The Book of Jewish Food: An Odyssey from Samarkand and Vilna to the Present Day
- 1999: Coffee: A Connoisseur's Companion
- 1999: Tamarind and Saffron: Favourite Recipes from the Middle East
- 2000: The New Book of Middle Eastern Food
- 2001: Picnics: And Other Outdoor Feasts
- 2003: Claudia Roden's Foolproof Mediterranean Cooking
- 2003: Foreword to Traditional Moroccan Cooking by Madame Guinaudeau
- 2004: The Arab-Israeli Cookbook: The Recipes, met Robin Soans
- 2005: Arabesque - Sumptuous Food from Morocco, Turkey and Lebanon
- 2006: Arabesque: A Taste of Morocco, Turkey, and Lebanon
- 2007: Simple Mediterranean Cookery
- 2011: The Food of Spain
А это мои самые любимые ее книги
The New Book of Middle Eastern Food
скачать
Arabesque: A Taste of Morocco, Turkey, and Lebanon
скачать
The Book of Jewish Food
скачать
Книги на английском языке. К сожалению, на руский ее книги не переведены, очень надеюсь, что пока)
Приятной кулинарной лиературы!