Cookbooks by Claudia Roden

Jan 29, 2016 13:02

По просьбам страждущих)))

Книги Клаудии Роден -это показатель кулинарного вкуса, ни много, ни мало))



картинка из вики

[download]

Вся ее библиография (взято из википедии)
Bibliography
  • 1968: A Book of Middle Eastern Food
  • 1970: A New Book of Middle Eastern Food
  • 1981: Picnic: The Complete Guide to Outdoor Food
  • 1981: Coffee
  • 1987: Mediterranean Cookery
  • 1990: The Food of Italy
  • 1992: Claudia Roden's Invitation to Mediterranean Cooking: 150 Vegetarian and Seafood Recipes
  • 1997: The Book of Jewish Food: An Odyssey from Samarkand and Vilna to the Present Day
  • 1999: Coffee: A Connoisseur's Companion
  • 1999: Tamarind and Saffron: Favourite Recipes from the Middle East
  • 2000: The New Book of Middle Eastern Food
  • 2001: Picnics: And Other Outdoor Feasts
  • 2003: Claudia Roden's Foolproof Mediterranean Cooking
  • 2003: Foreword to Traditional Moroccan Cooking by Madame Guinaudeau
  • 2004: The Arab-Israeli Cookbook: The Recipes, met Robin Soans
  • 2005: Arabesque - Sumptuous Food from Morocco, Turkey and Lebanon
  • 2006: Arabesque: A Taste of Morocco, Turkey, and Lebanon
  • 2007: Simple Mediterranean Cookery
  • 2011: The Food of Spain
А это мои самые любимые ее книги

The New Book of Middle Eastern Food



скачать

Arabesque: A Taste of Morocco, Turkey, and Lebanon



скачать

The Book of Jewish Food



скачать

Книги на английском языке. К сожалению, на руский ее книги не переведены, очень надеюсь, что пока)

Приятной кулинарной лиературы!




скачать, claudia roden, КНИГИ

Previous post Next post
Up