Нові навушники

Jan 31, 2016 21:19

Тобто, головні телефони :)




Оці: http://www.amazon.com/Plantronics-BackBeat-Wireless-Canceling-Headphones/dp/B00MBWIL0G/ref=pd_bxgy_147_img_2?ie=UTF8&refRID=0RN12HM6AEDZ9YR4RF1E

Під віндою (десяточка) довелось два дні тягти 800-мегабайтний zip-архів із говнодрайвером до блютузіни, бо рідний віндовий через неї взагалі нічого не бачить. Але злетіло. З телефоном злетіли одразу. Одночасно телефон і комп не можуть, перемикатись між ними теж не можуть. Звук через блютуз як наче старі пластмасові скрипучі Swen за 15 грн (блютузіна у мене aptX вміє). З телефону наче трохи краще. Контроли на телефоні всі працюють (прийом дзвінків не перевіряв, правда). Мікрофон працює. Є якийсь а-ля „proximity sensor“ - коли знімаю з голови плеєр стає на паузу, і навпаки. Через шнурочок звук набагато кращий. На порядок.

У навушниках живе дух англомовної жіночки (жива б там не вмістилась) який солоденьким голосом повідомляє про вмикання/вимикання, рівень заряду і рівень гучності :)

По однокімнатній квартирі можна ходити спокійно, телефон клав у найдальший куток у шафу - добивало без проблем. Можна сидіти у туалеті і приймати дзвінки :) Обіцяють 24 години музики з одної зарядки. Зарядка через USB.

Виглядають солідно - нічого не люфтить, не скрипить. Металева основа дужки, надійна фіксація, поворотні телефони. На голові сидять ідеально - я стрибав і нічого нікуди не звалилось :)

А тепер саме цікаве. Шумодав. Самі по собі, у пасивному режимі, вони добре облягають вуха й ізолюють десь 2/3 шуму. З активним шумодавом ріжуть десь 4/5, але в основному середні частоти. Клікання по клавіатурі ледь чутно. Шум пекельної витяжки на кухні теж ледь-ледь. Завтра тестуватиму у офісі, на офісному шумі.

Під лінуксом... Все сумно. Треба ставити богомерзьку пульсу. Ставлю. Друг каже все одно без длубання у говноконфігах не злетить. Мо' ну його в біса і позапускати ракетки у KSP? :)

технології, всячина

Previous post Next post
Up